Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 6: Η νέα Android συσκευή της εταιρείας

Nokia 6: Η νέα Android συσκευή της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που η Nokia ήταν ο κυρίαρχος με κάθε έννοια στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρεία δεν παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργή στην συγκεκριμένη αγορά.

Πριν λίγο καιρό, η Nokia παραχώρησε στην Κινέζικη HMD τα δικαίωματα για την κατασκευή και διάθεση στην αγορά συσκευών με την ονομασία της, και μετά από αρκετές φήμες, διαρροές και φωτογραφίες ήρθε η ώρα να δούμε και επίσημα το πρώτο Nokia Smartphone της νέας εποχής.

Όπως είναι φυσικό (και όπως η εταιρεία έπρεπε να έχει κάνει από την αρχή) το Nokia 6 όπως είναι η πολύ απλή ονομασία του, βασίζεται στο Android της Google και όχι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Πιο συγκεκριμένα, το Nokia 6 θα τρέχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Android, την Nougat, όμως τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά το τοποθετούν στην μεσαία κατηγορία τιμής. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 430 της Qualcomm, μαζί με 4 GB μνήμης RAM και η 1080p οθόνη του Nokia 6 έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών. Η μια και μοναδική έκδοση του Nokia 6 θα έχει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, και κάμερα 16 Mpixels στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κατασκευή του έχει γίνει από ένα “μονοκόμματο” πλαίσιο από αλουμίνιο, και ακόμα και κατασκευασμένο από τρίτη εταιρεία, ελπίζουμε ότι θα διατηρεί την άριστη παράδοση που είχε η Nokia στον τομέα της ποιότητας.

Δυστυχώς, προς το παρόν τουλάχιστον, το Nokia 6  θα είναι διαθέσιμο μόνο στην αγορά της Κίνας, στην μάλλον χαμηλή τιμή των 250 περίπου ευρώ. Στο άμεσο μέλλον, η εταιρεία θα παρουσιάσει μερικές ακόμα συσκευές που θα απευθύνονται στο παγκόσμιο κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights