Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Europe InnoFest 2017 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η LG Europe InnoFest 2017 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της LG Electronics (LG) για την ευρωπαϊκή αγορά, LG Europe InnoFest, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και φέτος παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις οικιακών συσκευών και οικιακής ψυχαγωγίας στην Κρήτη από τις 13 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2017.

Η ετήσια εκδήλωση, απευθύνεται στους συνεργάτες της LG Electronics καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα σειρά οικιακών συσκευών και οικιακής ψυχαγωγίας της LG και να θαυμάσουν τον συνδυασμό καινοτομίας, χρηστικότητας και σχεδιασμού των νέων προϊόντων.

Ο κ. Άρης Κουτελός, Managing Director της LG Electronics Hellas, αναφέρει σχετικά: «Η LG Europe InnoFest αυτή τη χρονιά θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για εμάς καθώς την υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στη χώρα μας και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και να παρουσιάσουμε τις ομορφιές της Κρήτης στους καλεσμένους μας. Στη φετινή εκδήλωση θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διεθνείς ομιλητές και να γνωρίσουμε από κοντά τις νέες προηγμένες LG συσκευές. Για την LG Ελλάδος αποτελεί επιπλέον μία αναγνώριση της πολύ καλής πορείας της εταιρείας στην ελληνική αγορά».

Στο πλαίσιο της LG Europe InnoFest 2017 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου όπου ανώτατα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά προϊόντων για τις οικιακές συσκευές και την οικιακή ψυχαγωγία, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης. Οι προσκεκλημένοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και την «Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή» που προσφέρουν τα προϊόντα της LG.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights