Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : Παρουσίασε το Honor 8 pro

Huawei : Παρουσίασε το Honor 8 pro

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την τρομερά επιθετική πολιτική της στο brand name της Honor, η Huawei Παρουσίασε πριν μερικές ώρες το Honor 8 pro.

Η συσκευή όπως δηλώνει και η ονομασία της είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Honor 8, με τις βελτιώσεις όμως να είναι πολλές και σημαντικές.

Ξεκινώντας από την οθόνη του Honor 8 pro, η διαγώνιος έχει αυξηθεί στις 5.7 ίντσες, και η ανάλυση της σε QHD (2560 x 1440 pixels ), και είναι μία από τις ελάχιστες συσκευές της εταιρείας με αυξημένη ανάλυση.

Στο εσωτερικό του Honor 8 pro βρίσκεται ο ανανεωμένος Kirin 960 της Huawei, που συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM αλλά και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Προκειμένου να αποφύγει την άμεση σύγκριση με τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας, οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Honor 8 διατηρούν την ανάλυση στα 12 και 12 mpixels, με την μία από τις δύο να είναι και πάλι ασπρόμαυρη. Η μπαταρία της συσκευής είναι στα 4.000 mAh , το εντυπωσιακό όμως είναι η τιμή πώλησης που τουλάχιστον επίσημα θα είναι στα 413 ευρώ μόνο.

 

Προς το παρόν η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, όπου και θα ονομάζεται Honor V9. Είναι δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο, σαν Honor 8 pro.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights