Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 3310 η επιστροφή

Nokia 3310 η επιστροφή

απο Kostas Gliatiotis

H HMD, η Φινλανδική εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για την δημιουργία και πώληση συσκευών με την ονομασία της Nokia, αποφάσισε και επίσημα να δημιουργήσει αισθήματα νοσταλγίας στους χρήστες των σημερινών Smartphones.

Η εταιρεία παρουσίασε το Nokia 3310, ή τουλάχιστον την σύγχρονη έκδοση μιας συσκευής που πριν περίπου 15 χρόνια αποτελούσε μια από τις δημοφιλέστερες και πιο επιτυχημένες συσκευές της αγοράς.

Το σύγχρονο Nokia 3310 έχει πλέον έγχρωμη οθόνη 2.4 ιντσών ( η ανάλυση της μάλλον δεν έχει πρακτική σημασία ) ενώ σαν… γνήσιο Nokia βασίζεται στην S30+ πλατφόρμα της εταιρείας.

Ο εκσυγχρονισμός του Nokia 3310 του έχει χαρίσει πλέον ραδιόφωνο, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD έως και 32GB αλλά και μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 2 Mpixels στο πίσω μέρος.

Είναι προφανές ότι το Nokia 3310 δεν έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση από τους απαιτητικούς χρήστες Smartphones, και δεν θα μπορούσε άλλωστε να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Στην τιμή των 49 μόλις ευρώ που θα γίνει διαθεσιμο στην αγορά, θα υποστηρίζει μόνο 2G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την HMD πάντως, το Nokia 3310 μπορεί να παραμείνει ενεργό σε αναμονή για έως και 1 μήνα λειτουργίας, ενώ μπορεί να προσφέρει και 22 ώρες ομιλίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights