Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony: Παρουσίασε τα XZ Premium και XZs

Sony: Παρουσίασε τα XZ Premium και XZs

απο Kostas Gliatiotis

Δείχνοντας να έχει αλλάξει την πολιτική που την ήθελε να παρουσιάζει μια νέα συσκευή κάθε λίγους μόνο μήνες, η Sony “κρατήθηκε” αυτή τη φορά μέχρι την MWC στην Βαρκελώνη για να παρουσιάσει το νέο Xperia XZs αλλά και το επόμενο Κινητό της με 4k οθόνη, το Xperia XZ Premium.

Ξεκινώντας από το XZ Premium, η Sony προσπαθεί για δεύτερη φορά να ξεκινήσει αυτή μια νέα “τάση”, χαρίζοντας στην συσκευή μια 4k οθόνη 5.5 ιντσών που πλέον υποστηρίζει και HDR περιεχόμενο.

Εκτός της εντυπωσιακής αυτής οθόνης, το XZ Premium έχει στο πίσω μέρος του την νέα Motion Eye κάμερα της Sony, που υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Η ανάλυση έχει “μειωθεί” στα 19 Mpixels, όμως η νέα κάμερα μπορεί μεταξύ άλλων να καταγράψει βίντεο σε αργή κίνηση με έως… 960 καρέ το δευτερόλεπτο.

Στο εσωτερικό του XZ Premium θα βρίσκεται ο Snapdragon 835 της Qualcomm, θα είναι δηλαδή η πρώτη συσκευή που ανακοινώνεται από μεγάλη εταιρεία του χώρου με αυτόν στο εσωτερικό της. Το “πρόβλημα” είναι ότι το XZ Premium δεν έχει ακόμα μπει σε μαζική παραγωγή και σύμφωνα με την Sony θα είναι διαθέσιμο στο “τέλος της Άνοιξης”, πιθανότατα στα τέλη Μαϊου.

Η δεύτερη συσκευή είναι το XZs που όπως δηλώνει η ονομασία του, αποτελεί μια στα σημεία βελτίωση του ήδη υπάρχοντος XZ. Το XZs διατηρεί την 1080p οθόνη των 5.2 ιντσών, δειχνοντας ότι η Sony δεν έχει σκοπό ακόμα να προσφέρει QHD οθόνες στις συσκευές της. Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 820 της Qualcomm, που όμως πλέον συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM. Το βασικότερο πλεονέκτημα του XZs είναι η Motion Eye κάμερα του όπως και στο XZ Premium, μια κάμερα που με λίγη τύχη θα αλλάξει την κακή εικόνα και παράδοση που έχουν οι συσκευές της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Τα δύο νέα XPeria διατηρούν την αντοχή στο νερό και την σκόνη που για πολλά χρόνια αποτελούσε ισχυρό πλεονέκτημα των συσκευών της εταιρείας (μετά από ένα σημείο και το μοναδικό..) ενώ θα έρθουν στην αγορά με το Android 7.0 Nougat προ-εγκατεστημένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights