Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πιστοποίηση από την Eurofins για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των LG 2017 4K τηλεοράσεων

Πιστοποίηση από την Eurofins για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των LG 2017 4K τηλεοράσεων

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι όλα τα μοντέλα 4K τηλεοράσεων των βραβευμένων σειρών OLED και UHD TV έχουν λάβει την πιστοποίηση 4K HDR Ultra HD από την Eurofins Digital Testing, την κορυφαία παγκοσμίως οργάνωση διασφάλισης ποιότητας στον κόσμο. Οι LG 4K τηλεοράσεις του 2017 αποτελούν τα πρώτα προϊόντα που πληρούν τα υψηλά πρότυπα του προγράμματος Eurofins Digital Testing και αποδεικνύουν την ικανότητά τους να προσφέρουν 4K/ultra HD (3840X2160) και 4Κ HDR απόδοση εικόνας, καθώς και εύρος χρωματικής κλίμακας BT.2020.

Η πιστοποίηση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι τεχνολογίες αιχμής για την απόδοση εικόνας της LG έχουν ενσωματωθεί απρόσκοπτα με το περιεχόμενο που προσφέρεται μέσω μίας σειράς από πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των video υπηρεσιών για Blu-ray, και over-the-top (OTT) όπως το Netflix, το Amazon Prime video ή το YouTube. Οι 4K τηλεοράσεις της LG για το 2017 που φέρουν το λογότυπο ‘Eurofins 4K HDR Ultra HD’ θα παρέχουν στους ευρωπαίους καταναλωτές που αναζητούν να αγοράσουν την πιο πρόσφατη και high-end 4K HDR τηλεόραση την επιβεβαίωση που χρειάζονται.

Αυτό το υψηλού κύρους 4K HDR Ultra HD λογότυπο από την Eurofins είναι το μόνο καθεστώς που καθορίζει τις προδιαγραφές για τη λήψη και την προβολή  περιεχομένου HDR στις συσκευές μέσω broadcast, HDMI και ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Το λογότυπο, που υποστηρίζεται από μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης, πιστοποιεί ότι όλες οι LG 4K τηλεοράσεις είναι σε θέση να προσφέρουν επιτυχώς το εκτεταμένο εύρος αντίθεσης και την ευρεία γκάμα χρωμάτων που είναι απαραίτητη για την HDR προβολή. Η ‘επισφράγιση’ εξασφαλίζει επίσης ότι όλες οι LG 4K τηλεοράσεις πληρούν τις προδιαγραφές για απόδοση 4K εικόνας με τέσσερις φορές μεγαλύτερη σαφήνεια σε σχέση με το καθιερωμένο HD. Επιπλέον, η Eurofins βοήθησε στην επιβεβαίωση ότι οι LG 4K τηλεοράσεις είναι συμβατές με το περιεχόμενο HDR που προέρχεται από broadcast και IP (OTT), και όχι μόνο σε HDMΙ.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την αναγνώριση των LG 4K HDR τηλεοράσεων του 2017 για την εξαιρετική απόδοσή τους και τον υψηλό βαθμό συμβατότητας με μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και CEO της Home Entertainment Company της LG. «Οι ΟLED και SUPER UHD τηλεοράσεις είναι εξοπλισμένες με μια σειρά από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της LG για την απόδοση εικόνας, και η επισφράγιση της 4K HDR Ultra HD από την Eurofins είναι η απόδειξη για την απαράμιλλη ποιότητα και την ευελιξία του lineup. Αυτή η πιστοποίηση θα βοηθήσει τους καταναλωτές στην Ευρώπη να κάνουν τη σωστή επιλογή, για την αγορά μίας νέας τηλεόρασης 4K. Η LG θα συνεχίσει να αξιοποιεί τον ηγετικό της ρόλο επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο της τεχνολογίας  αιχμής και τη διατήρηση της κληρονομιάς για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της».

H Eurofins Digital Testing είναι ο κορυφαίος ‘end-to-end’ Πάροχος Υπηρεσιών Διασφάλισης Ποιότητας (Quality Assurance-QA) στον κόσμο για τους παρόχους της ψηφιακής τηλεόρασης και τους ειδικούς δοκιμών για συσκευές, που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο με εγκαταστάσεις δοκιμαστικών εργαστηρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Πολωνία και το Χονγκ Κονγκ. Παρέχει εξειδικευμένους πόρους για τις δοκιμές στις εγκαταστάσεις του, δοκιμάζοντας εργαλεία και υπηρεσίες για την επικύρωση συστημάτων παροχής ψηφιακών μέσων και τη συμμόρφωση των συσκευών για πολλαπλά πρότυπα και φορείς σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας την επίγεια, δορυφορική, καλωδιακή, OTT και IPTV διανομή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights