Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πιστοποίηση UHD Alliance Premium για QLED TVs της Samsung

Πιστοποίηση UHD Alliance Premium για QLED TVs της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι η σειρά τηλεοράσεων 2017 QLED TVs έχει πιστοποιηθεί ως ULTRA HD PREMIUM™ από τον οργανισμό UHD Alliance (UHDA). Η πιστοποίηση αφορά σε όλα τα μοντέλα της σειράς 2017 QLED TVs, συμπεριλαμβανομένων των Q9, Q8 και Q7.

«Μας τιμά ιδιαίτερα η επίσημη έγκριση που λάβαμε από τον οργανισμό UHD Alliance», δήλωσε ο MS Kim, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung. «Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας μία premium Ultra HD εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με τη σειρά τηλεοράσεων 2017 QLED TVs».

Το λογότυπο ULTRA HD PREMIUM™ του οργανισμού UHDA διακρίνει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν ή ξεπερνούν τα αυστηρά επίπεδα απόδοσης για 4K ανάλυση, HDR και ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Αυτές οι προδιαγραφές επιτρέπουν σε τηλεοράσεις, περιεχόμενο και άλλες εξωτερικές συσκευές, όπως είναι το UHD Blu-ray player, να αποδίδουν πλήρως το περιεχόμενο στην πιο πλούσια μορφή του, επιτρέποντας στον καταναλωτή να ζήσει μία εμπειρία θέασης με μεγαλύτερη ακρίβεια από το σαλόνι του.

Η σειρά τηλεοράσεων QLED TVs, που ανακοινώθηκε στη CES 2017, έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση χρώματος, εμφανίζοντας με ακρίβεια το DCI-P3* και μπορεί να αναπαράγει το 100% του όγκου του χρώματος – ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά για τη Samsung. Αυτό σημαίνει ότι οι νέες QLED TVs της Samsung μπορούν να εκφράσουν όλα τα χρώματα σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας – ακόμη και οι πιο λεπτές διαφορές είναι ορατές στο ανώτερο επίπεδο φωτεινότητας των QLED TVs – ξεπερνώντας τις απαιτήσεις του οργανισμού UHDA. Αυτή η καινοτομία είναι αποτέλεσμα της νέας τεχνολογίας Quantum Dot που υιοθέτησε η Samsung, δίνοντας τη δυνατότητα στην τηλεόραση να αποδώσει ένα σημαντικά βελτιωμένο εύρος χρωμάτων με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Με την ποιότητα εικόνας να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους καταναλωτές παγκοσμίως, οι 2017 QLED TVs της Samsung αποτελούν ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός στην οικιακή ψυχαγωγία.

Ο οργανισμός UHDA αποτελεί μία παγκόσμια συμμαχία που αποτελείται από 50 εταιρείες – μέλη, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων κινηματογραφικών στούντιο, κατασκευαστών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και διανομέων περιεχομένου. Ιδρύθηκε για να ενισχύσει και να προωθήσει το Ultra HD οικοσύστημα και τα πλεονεκτήματα της Ultra HD τεχνολογίας. Επίσης, η συμμαχία επικεντρώνεται στο να βοηθάει τους καταναλωτές να χτίσουν ένα απρόσκοπτο, ολοκληρωμένο και υψηλής ποιότητας UHD οικοσύστημα. Οι premium UHD συσκευές και το περιεχόμενο θα επισημαίνονται με σαφήνεια, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εντοπίσουν με ευκολία μέσα σε ένα κατάστημα. Για να μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό UHDA, μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.uhdalliance.org.

* Το DCI-P3 είναι ένα σύνηθες RGB χρωματικό εύρος για προβολή ψηφιακών ταινιών στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights