Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony Xperia L1 – Μεγάλη οθόνη και κομψός σχεδιασμός

Sony Xperia L1 – Μεγάλη οθόνη και κομψός σχεδιασμός

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) παρουσίασε σήμερα το Xperia L1 – ένα κομψό smartphone με μεγάλη HD οθόνη 5,5’’ και εξαιρετική απόδοση, και όλα τα παραπάνω σε μία προσιτή τιμή.

«Το Xperia L1 είναι ένα smartphone που συνδυάζει τον σχεδιασμό με τη λειτουργία» είπε ο Tsutomu Sato, Director of Global Product Marketing, στη Sony Mobile Communications. «Συνδυάζει μία μοναδική οθόνη με εξαιρετική απόδοση και τον  χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Sony, που θα μπορεί ο καθένας να είναι υπερήφανος όταν την επιδεικνύει.»

Ένα Xperia smartphone που αποδίδει εξίσου καλά με την εμφάνιση του.

Το Xperia L1 διαθέτει μία διακριτικά πολυτελή εμφάνιση με μεγάλη HD 5,5’’ οθόνη για μία μοναδική και συναρπαστική εμπειρία θέασης, για παρακολούθηση  περιεχομένου, στο σπίτι ή κατά τις μετακινήσεις.

Όλα τα παραπάνω τα βρίσκει κανείς μαζί με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Sony: τον στρογγυλεμένο λείο σκελετό της  και την  άνετη αίσθηση στον χρήστη.

Το Xperia L1 θα είναι διαθέσιμο στο κλασικό μαύρο και άσπρο χρώμα, με μία επιπλέον ροζ παραλλαγή σε επιλεγμένες αγορές – το καθένα με το δικό του όμορφο φινίρισμα.

Με απόδοση στην οποία μπορείς να βασιστείς, αποτελεσματική δύναμη επεξεργαστή και δυνατότητα επεκτάσιμης μνήμης.  

Εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Quad-core και τη δυνατότητα γρήγορου 4G LTE, το Xperia L1 παρέχει στον χρήστη μία γρήγορη και ξέγνοιαστη εμπειρία.

Το κατέβασμα και η αποθήκευση περιεχομένου γίνονται κι αυτά εύκολα, με μία μεγάλη επεκτάσιμη μνήμη 256GB με κάρτα microSD, με τη δυνατότητα να αποθηκεύει με ασφάλεια εικόνες και βίντεο.

H εφαρμογή “Smart Cleaner” δουλεύει διακριτικά στο παρασκήνιο, ώστε να διασφαλίζει τη μέγιστη δύναμη στο Xperia L1 κάθε στιγμή – αφαιρώντας αυτόματα μη χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και προσωρινά δεδομένα του τηλεφώνου, για μία ομαλή απόδοση και μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της συσκευής.

Με περιβάλλον που μαθαίνει και προσαρμόζεται στον χρήστη, για να κάνει πιο απλές και διασκεδαστικές τις καθημερινές εργασίες.

Το Xperia L1 παρουσιάζει τη μηχανή “Xperia Actions” της Sony Mobile, η οποία προσαρμόζει αντίστοιχα τις ρυθμίσεις και τη λειτουργικότητα της συσκευής στο περιβάλλον μας – την λειτουργία “Good-night” που αυτόματα θέτει τη συσκευή στο “Do not disturb”, χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης και διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία διακοπή κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Παρουσιάζοντάς το για πρώτη φορά το 2016, το  “Xperia Tips” είναι ο προσωπικός μας βοηθός – εναρμονισμένος στις προτιμήσεις μας, εμφανίζοντας στην οθόνη  σχετικές και επίκαιρες συμβουλές, για να μας βοηθήσει να αποκομίσουμε ό, τι περισσότερο γίνεται από το Xperia L1.

Το Xperia L1 θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή , Ασία, Βόρεια και Λατινική Αμερική στα τέλη Απριλίου 2017.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights