Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HTC X10: Ανακοινώθηκε επίσημα

HTC X10: Ανακοινώθηκε επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι φαίνεται προς το παρόν να απέχει από τον “πόλεμο” των High end Smartphones, η HTC δείχνει να έχει καταλάβει ότι έχει ανάγκη και από πωλήσεις στην μεσαία κατηγορία τιμής ώστε να… επιβιώσει.

Η εταιρεία παρουσίασε πριν μερικές ώρες το X10, μια συσκευή που θεωρητικά ανήκει στην μεσαία κατηγορία,με κόστος περίπου στα 350 ευρώ.

Το HTC X10 έχει οθόνη LCD οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p (προφανώς…) ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο μάλλον “γερασμένος” πλέον Helio P10 της Mediatek. Η επιλογή έχει γίνει προφανώς για λόγους μείωσης του κόστους, ενώ συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM που είναι αποδεκτά στην κατηγορία τιμής που ανήκει το HTC X10.

Η κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels στο πίσω μέρος του X10, χωρίς Optical Image Stabilization ενώ για τους φίλους των Selfies, η μπροστινή κάμερα είναι στα 8 Mpixels.

Προφανώς και το HTC X10 δεν προορίζεται για αυτούς που θέλουν ένα κορυφαίο Smartphone, μια κατηγορία στην οποία η HTC προς το παρόν αποφεύγει μάλλον να συμμετέχει. Στην αγορά θα ξεκινήσει να πωλείται από την Ρωσσία μέσα στον Απρίλιο, χωρίς όμως να είναι γνωστό το πότε θα διατεθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights