Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα, επώνυμα Tablets στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Νέα, επώνυμα Tablets στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο John Leondaris

Με τα δημοφιλή SAMSUNG Galaxy Tab S3 9.7, HUAWEI MediaPad T1 10 Wi-Fi, LENOVO TAB3 8 4G, LENOVO TAB2 A10 4G, αλλά και με το νέο iPad, εμπλουτίζει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ την γκάμα των tablets που διαθέτει, καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Ειδικότερα, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο e-shop www.germanos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το tablet που επιθυμούν φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet και με έως 36 άτοκες δόσεις. Μπορούν, επίσης, να το συνδυάσουν με το αγαπημένο τους αξεσουάρ, ενώ οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το ιδανικό tablet, να το σετάρουν και να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητές του.

 

Το SAMSUNG Galaxy Tab S3 9.7 συνδυάζει στιλ και ισχυρές επιδόσεις και είναι εξοπλισμένο με Super AMOLED οθόνη 9,7’’ για καθαρή εμπειρία θέασης. Κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο, με τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG για υψηλής ποιότητας ακουστική, αλλά και με ανανεωμένο S Pen, είναι ιδανικό για Gaming χωρίς διακοπές και διατίθεται σε Wi-Fi έκδοση στα 709 ευρώ και σε 4G+ στα 799 ευρώ.

Επίσης, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και του www.germanos.gr, θα βρουν αποκλειστικά το λεπτό και ελαφρύ HUAWEI MediaPad T1 10 Wi-Fi με IPS οθόνη 9,6’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, αποθηκευτικό χώρο 8GB, αλλά και κύρια κάμερα 5MP με LED flash για εκπληκτικές φωτογραφίες. Έχει μεταλλικό φινίρισμα και μπαταρία μεγάλης διάρκειας και διατίθεται στα 159 ευρώ.

Το LENOVO TAB3 8 4G, ένα λεπτό tablet που μεταφέρεται εύκολα, παρέχει τη δυνατότητα ξεχωριστού προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, ενώ έχει και ειδικό περιβάλλον για παιδιά. Έχει εξαιρετικό κινηματογραφικό ήχο χάρη στο Dolby Atmos, υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου και τη δυνατότητα συντομεύσεων με ενστικτώδεις χειρονομίες και διατίθεται στα 169 ευρώ.

Το ελαφρύ LENOVO TAB2 A10 4G με οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,1’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,7GHz και κύρια κάμερα 5MP. Έχει δύο ηχεία και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos για εξαιρετικό ήχο, ενώ η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του προσφέρει αυτονομία μέχρι 10 ώρες χρήσης. Διατίθεται στα 199 ευρώ.

Το νέο iPad 32GB 4G ξεχωρίζει για τις πανίσχυρες επιδόσεις του και την εκπληκτική οθόνη Retina 7,7’’. Διαθέτει επεξεργαστή Α9 με αρχιτεκτονική 64-bit για να «τρέχουν» ακόμα πιο γρήγορα οι εφαρμογές, λειτουργικό σύστημα IOS 10, κάμερα 8MP και FaceTime HD αλλά και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Διατίθεται σε 4G έκδοση στα 609 ευρώ, αλλά και σε WiFi έκδοση στα 449 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights