Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα Samsung Galaxy S8 και S8+ στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα νέα Samsung Galaxy S8 και S8+ στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

απο John Leondaris

Τα κορυφαία 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ διατίθενται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα Smartphones της Samsung εντυπωσιάζουν με τις υψηλές επιδόσεις και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί, εξαιρετικά λεπτά και προσφέρουν άνετο κράτημα. Διαθέτουν οθόνη Quad HD+ SAMOLED, 5,8’’ για το Galaxy S8 και 6.2’’ για το S8+, που αποτελεί την μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα Smartphones της σειράς Galaxy S. Είναι εξοπλισμένα με ανανεωμένο σαρωτή ίριδας και Fingerprint Scanner για μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αναβαθμισμένες Dual Pixel κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά και προστασία IP68 από νερό και σκόνη. Έχουν, επίσης, εσωτερική μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB, αλλά και τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon των 10 nanometer.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S8 με 23,03€/μήνα[1] σε 36 άτοκες δόσεις[2] και το Samsung Galaxy S8+ με 25,81€/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Επίσης, μπορούν να τα συνδυάσουν με το αξεσουάρ που τους ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τις νέες Samsung συσκευές και online στο www.germanos.gr.

Οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για να δουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του νέου τους Smartphone, πως να το σετάρουν και πως να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

[1] Όλες οι παραπάνω  τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights