Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ανακοίνωσε το Galaxy J3 2017

Samsung: Ανακοίνωσε το Galaxy J3 2017

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη επισημότητα, όπως άλλωστε συνηθίζει για τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, η Samsung έκανε πριν μερικές ώρες επίσημη την ύπαρξη της νέας έκδοσης του Galaxy j3.

Το Galaxy J3 2017 οπως είναι η καθόλου “Εμπνευσμένη” αλλά αναμενόμενη ονομασία του, αποτελεί την εξέλιξη του προκατόχου του σε όλους τους σημαντικους τομείς.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται πλέον ο Exynos 7570, ο ίδιος που πριν ένα χρόνο περίπου είχε κάνει την εμφάνιση του στο εσωτερικό του τότε Galaxy A3 2016. Διατηρεί τους μόλις 4 πυρήνες επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής Α-53 ώς συνήθως, που παρόλα αυτά αποτελούν αναβάθμιση σε σύγκριση με τους “αρχαίους” Α-9 επίσης της ARM, που χρησιμοποιεί η έκδοση του J3 2016. Η μνήμη RAM έχει παραμείνει στο 1.5 GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έχει πλέον αυξηθεί στα ονομαστικά 16 GB στην βασική έκδοση.

Η έκδοση που είδε το φως της δημοσιότητας, απευθύνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και πιο συγκεκριμένα στο δίκτυο της AT&T. Η κάμερα στο πίσω μέρος αυτής της έκδοσης τουλάχιστον, περιορίζεται σε μόλις 5 Mpixels με αυτή στο μπροστινό μέρος να είναι μόλις 2 Mpixels. Μένει να δούμε εάν η έκδοση για την Ευρωπαϊκή αγορά θα έχει διαφορές σε αυτόν τον τομέα, αφού ακόμα και το J3 2016 είχε καλύτερη κάμερα στα 8 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights