Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei : Παρουσίασε το Honor 9

Huawei : Παρουσίασε το Honor 9

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία των P10 και P10 Plus (και του P10 Lite…) η Huawei παρουσίασε και επίσημα την επόμενη συσκευή της σειράς Honor, το… Honor 9.

Όπως είναι αναμενόμενο, το Honor 9 μοιράζεται πολλές από τις δυνατότητες των P10, μαζί με μικρές διαφορές στον σχεδιασμό και τις δυνατότητες του.

Όπως και πριν ένα χρόνο, έτσι και τώρα, το Honor 9 είναι γυάλινο στο πίσω μέρος του, χαρακτηριστικό των Honor συσκευών της εταιρείας, ενω το πλαίσιο του είναι από αλουμίνιο.

Στο μπροστινό του μέρος η οθόνη έχει διαγώνιο 5.15 ιντσών (για ακρίβεια…) ενώ διατηρεί την 1080p ανάλυση προφανώς για λόγους κόστους αλλά και γιατί το “ανωτερο” P10 έχει την ίδια ανάλυση οθόνης.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Kirin 960, κατασκευασμένος από την Huawei. Από τους 8 πυρήνες του, οι 4 είναι οι εντυπωσιακής απόδοσης Α-73 της ARM στα 2,4 GHz και οι “μικροί” Α-53 στο 1.8 GHz. Σε όλες τις εκδόσεις του, το Honor 9 θα έρχεται με 6 GB RAM, σε αντίθεση με το Ρ10 που “περιορίζεται” σε 4 GB στην βασική του έκδοση (όχι όμως και το P10 Plus που έχει επίσης 6 GB).

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν και εδώ την ίδια διάταξη, με τον έγχρωμο αισθητήρα να έχει ανάλυση 12 Mpixels και Optical Image Stabilization, κάτι που απουσιάζει από την δεύτερη ασπρόμαυρη κάμερα που όμως είναι στα 20 Mpixels. Θα απουσιάζουν όμως οι επιπλέον δυνατότητες που η Leica έχει σχεδιάσει για την κάμερα των 2 P10, όμως είναι σίγουρο ότι πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης ασπόμαυρων φωτογραφιών.

Η τιμή του Honor 9 στην Κίνα θα είναι στα 360 περίπου Ευρώ, ενώ πιθανότατα στην Ευρώπή θα έρθει σύντομα σε λίγο μεγαλύτερη τιμή πώλησης

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights