Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google : Τερματίζει την λειτουργία του Android Market

Google : Τερματίζει την λειτουργία του Android Market

απο Kostas Gliatiotis

To γνωστό σε όλους μας Play Store της Google είναι η “πηγη” από την οποία μπορεί ο καθένας να κατεβάσει τις εφαρμογές που θέλει στο Android κινητό του.

Πριν όμως την έναρξη της λειτουργίας του, υπήρχε το Android Market της Google, σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συσκευές με την έκδοση 2,1 του Android ή και τις παλαιότερες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλές εν λειτουργία συσκευές με τόσο παλιά έκδοση του λειτουργικού της Google, όμως η εταιρεία συνέχιζε να κρατάει ανοιχτό το Android Market μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα, αφού η λειτουργία του Android Market θα σταματήσει επίσημα τις 30 Ιουνίου, σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Από αυτή την ημερομηνία και μετά, οι χρήστες συσκευών με τόσο παλιά πλέον έκδοση του Android δεν θα μπορούν να κατεβάσουν πλέον νέες εφαρμογές. Με δεδομένο ότι πολλες δημοφιλείς εφαρμογές έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζουν τόσο παλιές εκδόσεις του Android, οι κάτοχοι τους είχαν έτσι και αλλιώς περιορισμένο αριθμό επιλογών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights