Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony : Τερματίζει την λειτουργία του TrackID

Sony : Τερματίζει την λειτουργία του TrackID

απο Kostas Gliatiotis

Η υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής της Sony, το TrackID, υπάρχει από την εποχή που η εταιρεία (και ολόκληρη η αγορά) δεν είχε μπει ακόμα στον κόσμο των Smartphones.

Φαίνεται όμως ότι δεν πρόκειται να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να σταματήσει την λειτουργία της. Το TrackID πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 με την Sony να προτείνει το γνωστό Shazam σαν εναλλακτική. Μάλιστα, η ίδια η εφαρμογή του TrackID έχει πλέον Link για το κατέβασμα του Shazam στη συσκευή.

Μετά το Play Memories και το Live on Youtube, το TrackID είναι η τρίτη υπηρεσία για Android συσκευές της Sony που σταματά να λειτουργεί. Η εταιρεία φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθεί να περιορίσει τα λειτουργικά της έξοδα και να εστιάσει (σωστά…) τις προσπάθειες της στα ίδια τα Smartphones. Δυστυχώς η εποχή που η Sony είχε αρκετά μεγάλες πωλήσεις ώστε να δικαιολογεί οικονομικά την λειτουργία και την συντήρηση των δικών της υπηρεσιών φαίνεται ότι έχει περάσει πλέον.

Ελπίζουμε πάντως στο μέλλον η εταιρεία να εστιάσει όντως στον σχεδιασμό των συσκευών της και να ανακάμψει αρκετά ώστε να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights