Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Η βασική κάμερα του Fluo V Plus διαθέτει φακό με ανάλυση 13MP, ενώ θα επαναλάβουμε ότι η εμπρόσθια ανήκει στην κατηγορία των 3,2MP.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή προφανώς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε υψηλές απαιτήσεις, παρόλαυτά θα δηλώσουμε αρκετά  ικανοποιημένοι από την απόδοσή της.

Έτσι, κατά την διάρκεια της μέρας τα χρώματα και οι λεπτομέρειες απεικονίζονται αξιοπρεπώς και αρκετά κοντά σε αυτό που… βλέπει το μάτι μας. Προφανώς και δεν μιλάμε για επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν έναν απαιτητικό χρήστη, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι το αποτέλεσμα απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί απογοητευτικό.

Όπως είναι αναμενόμενο, κατά την διάρκεια της νύχτας η ύπαρξη θορύβου είναι  εμφανής, κάτι συνηθισμένο ακόμα και σε ακριβότερες συσκευές, οπότε θα επιλέξουμε να μην είμαστε… αυστηροί.

Τέλος, όσον αφορά την εφαρμογή της κάμερας, ο χρήστης που απλά… θέλει να τραβήξει μια φωτογραφία θα κάνει την δουλειά του με ευκολία.

Επεξεργαστής – Μνήμη

Το Fluo V Plus όπως και το ακριβότερο Fluo X βασίζεται σε επεξεργαστή της Mediatek και συγκεκριμένα τον MT6735.

Με συνολικά 4 πυρήνες Α-53 στο 1.3 GHz η απόδοση του είναι προφανώς ικανοποιητική για την κατηγορία τιμής του Fluo V Plus.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο MT6735 συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM, που παρότι πλέον φαίνονται «λίγα», είναι περισσότερο από αρκετά για την χρήση που έχει σχεδιαστεί η συσκευή.

Το Stock γραφικό περιβάλλον του Android 5.1 «τρέχει» χωρίς κανενός είδους κόλλημα και καθυστέρηση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες εφαρμογές. Σε λίγο πιο απαιτητική χρήση ίσως ο χρήστης του παρατηρήσει κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που βρίσκονται όμως μέσα στα πλαίσια του λογικού για την κατηγορία τιμής.

Όπως και στο Fluo X τώρα, ο «Αδύναμος κρίκος» του MT6735 είναι η κάρτα γραφικών του. Η Mali T720 σε έκδοση με έναν… πυρήνα παραγωγής γραφικών είναι απλά αρκετή για την 720p οθόνη του Fluo V Plus.

Το θετικό είναι ότι η μια και μοναδική έκδοση της συσκευής έρχεται με 16 GB ονομαστικού χώρου, από τα οποία περίπου 11 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης MicroSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights