Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Διάκριση της LG Electronics στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»

Διάκριση της LG Electronics στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of The Greek Economy 2017”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ, η LG ξεχώρισε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Τόσο η LG όσο και όλες οι επιχειρήσεις-διαμάντια που διακρίθηκαν στο φετινό συνέδριο για την ικανότητά τους να συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέσα σε ένα αρκετά δύσκολο και αφιλόξενο οικονομικό περιβάλλον αξίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας. Η σημερινή βράβευση είναι πραγματικά μεγάλη τιμή αλλά και επιβεβαίωση γιατί σημαίνει πως η LG ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων ως ηγέτης στον κλάδο της. Η LG Electronics Hellas και το τμήμα Business Solutions θα συνεχίσουν να στηρίζουν πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την υγιή επιχειρηματικότητα και την υψηλή παραγωγικότητα.»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights