Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η VODAFONE και η DISCOVERY COMMUNICATIONS επεκτείνουν την συνεργασία τους

Η VODAFONE και η DISCOVERY COMMUNICATIONS επεκτείνουν την συνεργασία τους

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone και η Discovery Communications ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους στην ελληνική αγορά. Η ενισχυμένη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών περιλαμβάνει την προσθήκη δύο καναλιών, των Eurosport 1 και Eurosport 2 και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συνδρομητές Vodafone TV στην Ελλάδα να απολαμβάνουν απεριόριστο αθλητικό περιεχόμενο από όλη την Ευρώπη, καθώς και ζωντανή κάλυψη των Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν από το 2018 έως το 2024.

Και τα δύο κανάλια θα ενταχθούν στα υφιστάμενα τηλεοπτικά δίκτυα του Discovery networks που είναι σήμερα διαθέσιμα στην υπηρεσία Vodafone TV στην Ελλάδα: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science and IDX.

Το Eurosport 1 φιλοξενεί μερικά από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ποδηλασία, μηχανοκίνητο αθλητισμό και τένις, προσφέροντας καθημερινά ζωντανή δράση πλαισιωμένη από μία ομάδα έμπειρων Ελλήνων σχολιαστών, ενώ το Eurosport 2 παρέχει συμπληρωματικά ζωντανή κάλυψη του συνόλου των καλύτερων διοργανώσεων που μεταδίδονται από το Eurosport 1. Στα αθλητικά γεγονότα που πρόκειται να μεταδώσουν τα δύο κανάλια αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, περιλαμβάνονται το τουρνουά τένις US Open και ο αγώνας ποδηλασίας La Vuelta τον Σεπτέμβριο, η έναρξη της χειμερινής αθλητικής περιόδου το Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένων των Παγκοσμίων Κυπέλλων Άλματος με σκι και Διάθλου, ενώ το 2018 το Eurosport θα μεταδώσει τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Pyeongchang.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights