Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Viber: Aλλαγή αριθμού ή / και συσκευής χωρίς απώλεια των δεδομένων

Viber: Aλλαγή αριθμού ή / και συσκευής χωρίς απώλεια των δεδομένων

απο John Leondaris

To Viber, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους, καθώς και την κύρια κινητή συσκευή τους, χωρίς να χάσουν κανένα από τα δεδομένα τους. Η ενημερωμένη έκδοση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Viber να δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους χρήστες.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό “λύνει τα χέρια” στους χρήστες που επιθυμούν να αλλάξουν αριθμό κινητού στη συσκευή τους διατηρώντας παράλληλα τις συνομιλίες και τα δεδομένα τους στο Viber. Το Viber ανιχνεύει πότε εισάγετε στη συσκευή σας νέα κάρτα SIM και ενεργοποιεί τη διαδικασία αλλαγής του τηλεφωνικού αριθμού. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει όλα τα Viber δεδομένα του στο νέο αριθμό.

Οι χρήστες που θέλουν αλλάξουν και τον αριθμό τηλεφώνου και τη συσκευή τους, παραμένοντας στο ίδιο λειτουργικό σύστημα, χρειάζεται απλώς να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αλλαγής  αριθμού στην παλιά συσκευή, πριν τοποθετήσουν τη νέα SIM στη νέα συσκευή και ενεργοποιήσουν το Viber.

Μόλις ο χρήστης αλλάξει τον αριθμό του, το Viber θα ειδοποιήσει τις επαφές του ώστε να έχουν την ευκαιρία να αποθηκεύσουν τον νέο αριθμό τηλεφώνου στη λίστα επαφών τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights