Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J3 2017 Review (SM-J330F) : Ένα βήμα πιο πάνω

Samsung Galaxy J3 2017 Review (SM-J330F) : Ένα βήμα πιο πάνω

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Όπως και το J5 αλλά και το J7 2017, έτσι και η «μικρότερη» συσκευή της σειράς τρέχει την νεότερη εμπορικά διαθέσιμη έκδοση 7.0 Nougat του Android της Google.

Πάνω από αυτό βρίσκεται ως συνήθως το γραφικό περιβάλλον της Samsung, στην νεότερη μέχρι στιγμής έκδοση, αυτή που χρησιμοποιεί και το κορυφαίο Galaxy S8.

Οι αλλαγές ξεκινούν από τον σχεδιασμό και την εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος και των εφαρμογών του.

Η Samsung είναι από τους κατασκευαστές που αλλάζουν σημαντικά την λειτουργικότητα και την εμφάνιση μερικών εφαρμογών προς το καλύτερο.

Η εφαρμογή της Συλλογής, έχει ως συνήθως σημαντικά διαφορετική εμφάνιση και δυνατότητες σε σύγκριση με το Google Photos που η Google «επιμένει» ενοχλητικά να επιβάλει στους χρήστες του Android.

Ο νέος τρόπος εισόδου στο μενού με απλή «κυλιση» προς τα πάνω η προς τα κάτω από την οθόνη αναμονής, συνδυάζεται με μερικές ακόμα επιλογές για την αλλαγή της διάταξης των εφαρμογών, αλλά και την απόκρυψη όσων δεν χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του Galaxy J3 2017.

Στην συσκευή υπάρχει για μια ακόμα φορά προ-εγκατεστημένο το σύνολο των εφαρμογών γραφείου της Microsoft, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, ενώ μέσω του OneDrive η Samsung συνεχίζει να προσφέρει 100 GB δωρεάν χώρου για όποιον… το χρησιμοποιεί.

Το Galaxy J3 2017 διαθέτει την δυνατότητα εναλλαγής του θέματος εμφάνισης του μενού, αλλά και ξεχωριστά την επιλογή εικόνας για το Background. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής επιτρέπει την αλλαγή και της εμφάνισης των εικονιδίων, για τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές.

Η νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της Samsung περιλαμβάνει απλά αρκετές αλλαγές ώστε να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της σαν… νέα. Πρακτικά για τους χρήστες των συσκευών της εταιρείας, η λογική δομή και ο τρόπος χρήσης παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος, προκειμένου να μην χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.

Το «κακό» είναι ότι το γραφικό περιβάλλον έχει σχεδιαστεί για πιο ισχυρές και ακριβές συσκευές της εταιρείας, και δεν είναι λίγες οι φορές που μικρές καθυστερήσεις και «παγώματα» δείχνουν ότι το Galaxy J3 2017 είναι στο όριο της απόδοσης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights