Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το iPhone X και τα δύο iPhone 8 θα έχουν ταχεία φόρτιση

Το iPhone X και τα δύο iPhone 8 θα έχουν ταχεία φόρτιση

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται ότι εκτός από την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσω του προτύπου Qi, η Apple ενσωματωσε μια ακόμα χρήσιμη δυνατότητα στα νέα iPhone 8 και φυσικά το iPhone X.

Οι συσκευές θα είναι οι πρώτες της εταιρείας που υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση, με σημαντική καθυστέρηση σε σύγκριση με όλες τις εταιρείες του ανταγωνισμού.

Όμως επειδή πρόκειται για την Apple, προφανώς και ο χρήστης των νέων iPhone 8 και iPhone X θα πρέπει να δώσει και άλλα χρήματα για εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple θα κάνει διαθέσιμο έναν φορτιστή των… 29W που μάλιστα θα έχει υποδοχή για USB Type-C “βύσμα”. Σε αυτόν ο χρήστης θα πρέπει να συνδέσει το Type-C καλώδιο της εταιρείας που έχει το Lightning βύσμα των iPhone από την άλλη πλευρά του. Ο φορτιστής θα έχει στις Ηνωμένες Πολιτείες 49 δολάρια ενώ το καλώδιο από μόνο του κοστίζει άλλα 35 δολάρια.

Παρόλα αυτά, οι ιδιοκτήτες των νέων MacBook Pro που έρχονται με Type-C φορτιστές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς, παρά την μεγαλύτερη ισχύ τους, και πάλι με το καλώδιο σε Lightning (λεφτά θα πληρώσει κάποιος ότι και να γίνει…).

Εκτός του ότι δεν ανέφερε την ταχεία φόρτιση κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων iPhone, η Apple δεν δίνει και συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που διαρκεί η φόρτιση σε κάθε μια από τις συσκευές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, συγκριτικά με την εντυπωσιακά αργή φόρτιση ενός iPhone 7 Plus ο χρόνος θα είναι σημαντικά μικρότερος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights