Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η ΖΤΕ ανακοίνωσε μια νέα λύση για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΖΤΕ ανακοίνωσε μια νέα λύση για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

απο Kostas Gliatiotis

Η εταιρεία τεχνολογίας ΖΤΕ, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της, στην 82η  Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία μια καινοτόμα λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκαν στο Εθνικό Κινεζικό Περίπτερο όλα τα επιτεύγματα της Κίνας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις περιοχές της υψηλής τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Με το ρόλο της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας να γίνεται ολοένα κα πιο κρίσιμος στις σύγχρονες οικονομίες, τα θέματα της ορθής διαχείρισης των συστημάτων (παραγωγή, μεταφορά, διανομή) έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η λύση της ΖΤΕ, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, προσφέρει κεντρική διαχείριση και εκ του μακρόθεν παρακολούθηση, υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία των σταθμών, ενώ επιτρέπει και τη διασύνδεση πολλών και ετερογενών συστημάτων.

Σε ότι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η έξυπνη λύση της ΖΤΕ ολοκληρώνει τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και τα συστήματα πυρανίχνευσης με τα συστήματα ελέγχου της πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων ανάλυσης και με την αξιοποίηση του ενιαίου χαρακτήρα της πλατφόρμας παρακολούθησης, ελέγχου και διαχείρισης, καθίσταται εφικτή η λειτουργία των συστημάτων χωρίς φυσική παρουσία. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η δημιουργία έξυπνων και αξιόπιστων δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΖΤΕ ήταν παρόντες και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη λύση αυτή σε στελέχη ελληνικών εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για τα ιδιαίτερα θέματα, τα οποία απασχολούν την ελληνική βιομηχανία παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρωταρχικός στόχος της ΖΤΕ παραμένει η ανάπτυξη τεχνολογιών και ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες βοηθούν τη βιομηχανία να βελτιώσει την ποιότητα της συντήρησης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, να επιτύχει την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να εγγυηθεί την ασφαλή παραγωγή και διάθεση ενέργειας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights