Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus ήρθαν στη Vodafone!

Τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus ήρθαν στη Vodafone!

απο Kostas Gliatiotis

Από σήμερα, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Vodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Στα καταστήματα Vodafone,  όλοι μπορούν να φέρουν την παλιά τους συσκευή και να αποκτήσουν σε καλύτερη τιμή τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus, παίρνοντας πίσω την αξία του παλιού τους κινητού, χάρη στην υπηρεσία Vodafone Buy Back.

Ακόμα όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα των   48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τα iPhone 8 & 8 Plus είναι διαθέσιμα σε 64GB & 256GB και με προτεινόμενες λιανικές τιμές  από 859€ έως 1169€, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και γκρι. Το νέο iPhone X θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου στα 64GB & 256GB σε ασημί και γκρι χρώμα

Στα καταστήματα Vodafone που αποτελούν μοναδικό προορισμό τεχνολογίας και εξυπηρέτησης όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone και να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet Vodafone βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες για να τους βοηθήσει στη χρήση της συσκευής και να δώσει μοναδικές συμβουλές, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της, στο έπακρον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, επισκεφτείτε το http://www.vodafone.gr/portal/iphone-8

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights