Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ1 Compact Review : Μικρότερο αλλά όχι “μικρό”

Sony Xperia XZ1 Compact Review : Μικρότερο αλλά όχι “μικρό”

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Ο compact χαρακτήρας της συσκευής, βασίζεται στην «ιδέα» της ίδιας συνολικής απόδοσης με ένα κορυφαίο Smartphone με πιο… συνηθισμένο μέγεθος. Έτσι στο εσωτερικό του XZ1 Compact βρίσκεται ο Snapdragon 835 της Qualcomm, ο καλύτερος επεξεργαστής που έχει η εταιρεία διαθέσιμο στην αγορά.

Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB με την Sony να πιστεύει και αυτή ότι είναι περισσότερο από αρκετά για την χωρίς προβλήματα λειτουργία.

Το πολύ καλά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και το εκπληκτικό σε απόδοση Hardware κάνουν το XZ1 Compact ένα αντίστοιχα καταπληκτικό σε απόδοση Smartphone. Κάθε είδους εφαρμογή ανοίγει άμεσα, τρέχει χωρίς κανενός είδους κόλλημα και καθυστέρηση και μάλιστα η μετάβαση μεταξύ τους γίνεται στιγμιαία.

Η adreno 540 κάρτα γραφικών του Snapdragon 835 ανήκει έτσι και αλλιώς στις κορυφαίες που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή σε Android Smartphone. Στην περίπτωση του XZ1 Compact έχει και ιδιαίτερα εύκολο έργο αφού η 720p ανάλυση της οθόνης του είναι «αστεία» χαμηλή για τις δυνατοτητες της.

Αν κάποιος έχει την όρεξη και την… υπομονή να παίξει παιχνίδι σε οθόνη 4.6 ιντσών και ανάλυσης 720p, τα γραφικά που μπορεί να παράγει το XZ1 Compact είναι κορυφαία.

Τέλος, στον τομέα του αποθηκευτικού χώρου, η Sony δείχνει να έκανε μια μικρή παραχώρηση. Σε αντίθεση με το XZ1, το Compact έρχεται με 32 GB ονομαστικού χώρου στη βασική (και πιθανότατα μοναδική…) του έκδοση. Από αυτά περίπου 25 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη, ενώ προφανώς υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες μνήμης microSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights