Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor Water Play : Αδιάβροχο tablet από τη Huawei

Honor Water Play : Αδιάβροχο tablet από τη Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Ταυτόχρονα με το honor 7X η Huawei παρουσίασε και ένα ασυνήθιστο για τα δικά της δεδομένα και όχι μόνο, Tablet με αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Πιο συγκεκριμένα, το Water Play, οπως δηλώνει και η ονομασία του, είναι ένα tablet 10 ιντσών με πιστοποίηση IP67. Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ο Kirin 659, κατασκευασμένος από την ίδια τη Huawei με 3 GB RAM στην έκδοση των 32 GB και 4 GB στην έκδοση των 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Η ανάλυση της 10 ιντσών οθόνης είναι 1920 x 1200 pixels ενώ κάτω από αυτή υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων, κάτι επίσης ασυνήθιστο για Tablet. Η μπαταρία έχει χωρητικοτητα 6,600 mAh περίπου, ενώ υποστηρίζεται και η ταχεία φόρτιση της με τον κατάλληλο φορτιστή μέσω της Type-C USB θύρας. Τέλος, θα υπάρχει και έκδοση με υποστήριξη για κάρτες SIM και λειτουργία σε 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

H διάθεση του Water Play θα ξεκινήσει από την Κίνα, σε τιμή κοντά στα 250 δολάρια για την βασική έκδοση των 32 GB χωρίς 4G. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν τελικά θα έρθει και στην Ευρώπη και τη χώρα μας, και σε ποια τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights