Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HTC U11 Review : Ένα κορυφαίο Smartphone

HTC U11 Review : Ένα κορυφαίο Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά τις εξωτερικές διαστάσεις που θα επέτρεπαν τη χρήση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας, αυτή του U11 περιορίζεται σε «μόλις» 3.000 mAh.

Η απόδοση της τώρα, εξαρτάται από το είδος της χρήσης και το πόσο εκμεταλλεύεται κάποιος τις εντυπωσιακές δυνατότητες του U11. Οι πιο απαιτητικοί θα καταφέρουν να βγάλουν μια ημέρα χρήσης, στο τέλος της οποίας όμως θα πρέπει να το φορτίσουν αφού μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου, με αυτό το είδος χρήσης η μπαταρία αδειάζει.

Για 2 ημέρες χρήσης τώρα, θα πρέπει κάποιος να είναι αρκετά πιο… προσεκτικός, ενώ από εκεί και πέρα, μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί να πετύχει κάποιος μόνο αν χρησιμοποιεί το U11 για κλήσεις φωνής και ελάχιστες άλλες δυνατότητες του.

Το θετικό πάντως είναι ότι υποστηρίζεται το Quick Charge 3.0 πρότυπο και η HTC έχει βάλει στο κουτί του U11 έναν φορτιστή που υποστηρίζει πλήρως το πρότυπο.

Συμπέρασμα.

Το U11 είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για την HTC να «αποδείξει» ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Οι υπερβολικές και πολλές φορές ασυνήθιστες επιλογές της εταιρείας έχουν δώσει τη θέση τους σε σωστό σχεδιασμό των χαρακτηριστικών που όλοι ζητούν να έχει ένα κορυφαίο Smartphone.

Θυσιάζοντας μέρος της πρωτοπορίας που δεν ήταν πάντα πετυχημένη, η HTC συνέχισε στις βάσεις που έθεσε με το HTC 10 πριν ένα χρόνο, στον σχεδιασμό του κορυφαίου από σχεδόν κάθε άποψη U11. Η υψηλή τιμή πώλησης του, δικαιολογείται επίσης σχεδόν απόλυτα από τις ικανότητες, αλλά και την ποιότητα κατασκευής του. Σίγουρα πλέον είναι δύσκολο να «πειστεί» κάποιος να δώσει αυτά τα χρήματα για ένα Smartphone της εταιρείας, αν όμως το κάνει είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν θα … μετανιώσει για την επιλογή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights