Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Omni Wireless Review : Ασύρματη ποιότητα και πολυτέλεια

Creative Omni Wireless Review : Ασύρματη ποιότητα και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Ηχητική απόδοση.

Όπως ήδη αναφέραμε, η Creative έχει δώσει προφανώς έμφαση και στην πραγματική απόδοση σε ήχο των Omni Wireless. Κάθε ένα κρύβει στο εσωτερικό του δύο κανονικά ηχεία, και ένα μικρό SubWoofer στο πίσω μέρος του, που μάλιστα κάνει εντυπωσιακά καλή δουλειά με δεδομένο το μέγεθος του Omni Wireless.

Η στιβαρή κατασκευή τους τώρα, επιτρέπει με τη σειρά της την αναπαραγωγή σε μεγάλη ένταση χωρις ενοχλητικούς τριγμούς, ενώ σε οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση, το ηχείο στηρίζεται σε ελαστική επιφάνεια που αποροφά τους κραδασμούς που δημιουργεί το ίδιο. Η έμφαση στην λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει εντυπωσιακά σαν σύνολο τα ηχεία αφού το μικρό τους μέγεθος «ξεγελά» ευκολα. Η μέγιστη ένταση τους είναι αρκετή για να καλύψει με άνεση ένα μεγάλο σαλόνι ή ένα μικρότερο δωμάτιο σε περίπτωση που η αναπαραγωγή «δυνατά» είναι το ζητούμενο. Με περισσότερα από δύο ηχεία το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο, όμως η τοποθέτηση τους σε προσεγμένα σημεία σε ένα σαλόνι για παράδειγμα, μπορεί να καλύψει εύκολα τις ηχητικές απαιτήσεις του χώρου.

Μπαταρία.

Η Creative αναφέρει τις 8 ώρες σαν θεωρητικό μέγιστο αναπαραγωγής με την ενσωματωμένη μπαταρία του Omni Wireless. Ο χρόνος αυτός αφορά κυρίως την αυτόνομη αναπαραγωγή από μια microSD και μειώνεται ανάλογα με το ποιο από τα υπόλοιπα modes θα επιλέξει ο χρήστης. Σε λογικό επίπεδο έντασης και μέσω Bluetooth σύνδεσης σε ένα Smartphone, ο χρόνος λειτουργίας είναι λίγο πάνω από τις 5 ώρες, και με δεδομένη την ποιότητα ααπαραγωγής αλλά και την ένταση που προσφέρει το ηχείο, είναι σίγουρα αποδεκτός.

Σε Wi-fi mode τώρα, που συνήθως είναι πιο χρήσιμο σε εσωτερικούς χώρους, ο χρόνος αναπαραγωγής έχει μικρότερη σημασία, αφού το Omni Wireless μπορεί να είναι μονίμως συνδεδεμένο στην πρίζα με ένα microUSB καλώδιο. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το mode ο χρόνος λειτουργίας είναι πρακτικά ίδιος, λίγο πάνω από τις 5 ώρες αναπαραγωγής σε λογικά επίπεδα έντασης.

Συμπέρασμα.

Είναι σχετικά δύσκολο να μεταφέρει κανείς σε κείμενο, το πόσο ολοκληρωμένο σαν ηχείο και σαν συσκευή τεχνολογίας είναι το Omni Wireless της Creative. Ταυτόχρονα, η ολοκληρωμένη αυτή λειτουργία του συνδυάζεται με μια πολύ καλή ηχητική απόδοση, σε ένα σύνολο επίσης σχεδιασμένο όμορφα και αρκετά «σοβαρά» ώστε να μπορεί να βρει την θέση του ακόμα και σε ένα σαλόνι. Το κόστος λίγο πάνω από τα 100 ευρώ ανάλογα το κατάστημα, είναι προφανώς μεγαλύτερο από ότι συνήθως για ένα ασύρματο ηχείο, όμως το Omni Wireless δεν είναι ένα συνηθισμένο ασύρματο ηχείο. Οι διαφορετικές επιλογές στην λειτουργία του είναι ταυτόχρονα χρήσιμες και εντυπωσιακές, το βασικότερο όμως είναι ότι προσφέρουν μια ελευθερία στην ακρόαση μουσικής και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Η Creative έχει την δυνατοτητα να είναι από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασύρματο ηχείο σε αυτή την κατηγορία τιμής και χαρακτηριστικών, και το αποτέλεσμα σίγουρα την δικαιώνει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights