Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Syncbnb: Kορυφαία ελληνική startup τουρισμού στα Futourism awards 2018

Syncbnb: Kορυφαία ελληνική startup τουρισμού στα Futourism awards 2018

απο John Leondaris

Η Syncbnb, που αποτελεί μια νέα ελληνική startup στον χώρο του τουρισμού, απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό “Futurism18” στα πλαίσια της έκθεσης Hoteltech που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018.

Οι 14 διαγωνιζόμενες startup, όλες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, είχαν 7 λεπτά να περιγράψουν την επιχειρηματική τους ιδέα, προϊόν ή υπηρεσία και να πείσουν τους 7 κριτές για την εμπορική βιωσιμότητα και προοπτική ανάπτυξης των υπηρεσιών τους.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με πρόεδρο τον Πάνο Οπλοποιό, σύμβουλο της υπουργού Τουρισμού, ενώ την εκδήλωση τίμησε καθ’ όλη την διάρκειά της ο Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο και την ωριμότητα των startups που παρουσιάσανε σήμερα. Έχω δει πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις στο εξωτερικό και μπορώ με μεγάλη βεβαιότητα να πω πως οι ιδέες που ακούσαμε σήμερα είναι τουλάχιστον εφάμιλλες, αν όχι και καλύτερες. Η πόρτα του Υπουργείου είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς τους νέους ανθρώπους και υπάρχουν πολλές κοινές δράσεις στις οποίες μπορούμε να συνεργαστούμε”.

Ο συνιδρυτής και CEO της Syncbnb, Αλέξανδρος Καραβίτης, δήλωσε από την πλευρά: “Είναι το πρώτο μας βραβείο ως startup και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε μια ομάδα 6 ατόμων και το βραβείο αυτό ανήκει στον καθένα μας εξίσου. Ο στόχος μας για τα επόμενα 3-5 χρόνια είναι να γίνουμε η Νο1 υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης παγκοσμίως – αλλά κάθε ταξίδι ξεκινάει από το πρώτο βήμα. Το σημερινό βραβείο θα μας βοηθήσει αυτό το πρώτο βήμα να γίνει άλμα.”.

Η Syncbnb βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τα έσοδά τους συγχρονίζοντας τις κρατήσεις ανάμεσα σε πολλαπλές πλατφόρμες τύπου Airbnb (Homeaway, Booking.com, Expedia, TripAdvisor κλπ). Ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και έχει αντλήσει κεφάλαια από αρκετούς Έλληνες angel investors, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν ήδη τον επόμενο γύρο χρηματοδότησής τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights