Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi : Παρουσίασε το RedMi Note 5 Pro

Xiaomi : Παρουσίασε το RedMi Note 5 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi φαίνεται ότι τελικά αποφάσισε να διατηρήσει την σειρά RedMi Note “ζωντανή” προς το παρόν, και παρουσίασε το νεότερο RedMi Note 5 Pro σήμερα στην Ινδία.

Αναλυτικότερα, η συσκευή έχει προσαρμοστεί στην εποχή της, που πλέον οι συσκευές με οθόνη πάνω από 5.5 ίντσες δεν είναι κάτι σπάνιο, και προσφέρει τα δικά της “μοναδικά” χαρακτηριστικά. Η οθόνη διατηρείται στις 5.99 ίντσες όπως και στο RedMi 5 , και ουσιαστικά αυτά που αλλάζουν είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του RedMi Note 5 Pro, η κάμερα στο πίσω μέρος του αλλά και ο εξωτερικός σχεδιασμός.

Το RedMi Note 5 Pro χρησιμοποιεί τον νεότερο Snapdragon 636 της Qualcomm, που χρησιμοποιεί οχτώ συνολικά πυρήνες Kryo 260 σχεδιασμένους από την ίδια την Qualcomm. Ουσιαστικά πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του A-55 της ARM, με την Qualcomm να υπόσχεται έως και 40% καλύτερη απόδοση στο 1.8 GHz λειτουργίας του Snapdragon 636. Η κάρτα γραφικών είναι επίσης νέα, η Adreno 509, με το όνομα της να δηλώνει μικρές διαφορές σε σύγκριση με την Adreno 506. Ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται ότι θα έχει επιλογή μόνο για 64 GB, με την μνήμη RAM να είναι 4 ή 6 GB ανάλογα με την έκδοση.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του RedMi Note 5 Pro είναι διαφορετικές σε σύγκριση με τις προηγούμενες αντίστοιχες προτάσεις της Xiaomi. Η βασική κάμερα διατηρεί την ανάλυση των 12 Mpixels, η δεύτερη όμως έχει ανάλυση 5 Mpixels πλέον και χρησιμοποιείται κυρίως για τον υπολογισμό του βάθους στο πεδίο της φωτογραφίας. Το ενδιαφέρον είναι η μπροστινή κάμερα του RedMi Note 5 Pro που έχει ανάλυση 20 Mpixels σε ένα προφανώς μικρότερο μέγεθος όμως, για τους φίλους των Selfies.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.000 mAh, δυστυχώς όμως, η Xiaomi δεν τοποθέτησε USB Type-C βύσμα στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά δεν υποστηρίζεται ούτε η ταχεία φόρτιση για κάποιο λόγο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights