Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέες φωτογραφίες του Galaxy S9

Νέες φωτογραφίες του Galaxy S9

απο Kostas Gliatiotis

Λιγότερο από μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη Samsung, το Galaxy S9 έκανε την εμφάνιση του σε μερικές ακόμα ζωντανές φωτογραφίες.

Με βάση την πρώτη από αυτές, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για Live demo συσκευές, που η Samsung χρησιμοποιεί σε καταστήματα για να τις βλέπει το κοινό. Λειτουργικά οι διαφορές είναι ελάχιστες με τις συσκευές που πωλούνται κανονικά, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι πάντα ακριβώς ο ίδιος.

 

Αυτό που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες αυτές, είναι οι ελάχιστες σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με το Galaxy S8, ειδικά στην μπροστινή επιφάνεια των δύο Galaxy S9. Πρακτικά το πλαίσιο γύρω από την οθόνη, ακόμα και αν είναι ελάχιστα μικρότερο από ότι στον προκάτοχο του, η διαφορά είναι πολύ μικρή για να είναι άμεσα εμφανής. Το πίσω μέρος τώρα έχει ίσως περισσότερο “ενδιαφέρον” κυρίως γιατί σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζονται και τα τρία διαθέσιμα χρώματα του Galaxy S9 και μάλιστα σε πραγματικές συσκευές και όχι “εμπορικές φωτογραφίες”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights