Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τα Galaxy S9 και Galaxy S9+

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τα Galaxy S9 και Galaxy S9+

απο Kostas Gliatiotis

Παρά το ότι πολλές διαρροές αποκάλυψαν τον συνολικό σχεδιασμό και μερικά από τα χαρακτηριστικά των δύο επόμενων Galaxy S9, η επίσημη παρουσίαση τους από τη Samsung έκρυβε μερικές ακόμα εκπλήξεις.

Αρχικά, τα δύο Galaxy S9 διατηρούν την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τον προκάτοχο τους, με ελάχιστες διαφορές. Οι νέοι χρωματικοί σχεδιασμοί αποτελούν την μεγαλύτερη αλλαγή, αλλά φυσικά και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, και πλέον κάτω από την κάμερα, σε ένα πολύ πιο βολικό σημείο.

To Galaxy S9 Plus έρχεται με δύο κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ το “απλό” Galaxy S9 βασίζεται σε μια μοναδική κάμερα. Τεχνικά όμως, η κάμερα αυτή έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο με περισσότερους από έναν τρόπους. Αρχικά διαθέτει πλέον μεταβλητό διάφραγμα, για διαφορετικές συνθήκες φωτογράφισης. Για χαμηλό φωτισμό το διάφραγμα “ανοίγει” μέχρι f/1.5 για όσο το δυνατόν καλύτερη λήψη αλλά μπορεί να … περιοριστεί και σε f/2.4 για λήψεις σε περιβάλλον με έντονο φως και όχι μόνο. Η αλλαγή γίνεται μηχανικά, και το Galaxy S9 είναι το πρώτο Smartphone με κάμερα αυτού του είδους. Η δεύτερη προσθήκη είναι δυνατότητα λήψης βίντεο σε πολύ αργή κίνηση, με 960 καρέ το δευτερόλεπτο, ένα χαρακτηριστικό που δυστυχώς η Samsung “δανείζεται” από τις συσκευές της Sony. Η υλοποιήση της Κορεάτικης εταιρείας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, λήψη σε 1080p σύμφωνα με τις πληροφορίες, και δυνατότητα τοποθέτησης μουσικής πάνω από το κάθε super slow motion βίντεο.

Το Galaxy S9+ έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, όπως και το Note 8, με την δεύτερη να έχει διαφορετικό “τηλεφακό” για πιο κοντινές λήψεις. Σύμφωνα με τη Samsung, η βασική κάμερα είναι ίδια με αυτή του “απλού” Galaxy S9 και με τις ίδιες εντυπωσιακές δυνατότητες.

Η Ευρωπαϊκή έκδοση των Galaxy S9 θα έρθει με τον Exynos 9810 της Samsung, ενώ η μνήμη RAM διαφέρει σημαντικά ανάμεσα στις δύο συσκευές. Η βασική έκδοση του Galaxy S9 έχει 4 GB RAM, ενώ το Galaxy S9+ θα έρθει με 6 GB RAM.

Τα Galaxy S9 και S9+ είναι άμεσα διαθέσιμα για προπαραγγελία στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics. Οι πελάτες που θα προβούν σε προπαραγγελία, θα παραλάβουν τα smartphones τους έως και επτά μέρες νωρίτερα. Τα Galaxy S9 και S9+ θα κυκλοφορήσουν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 16 Μαρτίου στα χρώματα Midnight Black, Coral Blue και το νέο Lilac Purple.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy S9, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.samsungmobilepress.comnews.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights