Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony : Αφαιρέσαμε το βύσμα των ακουστικών γιατί το κάνουν και οι άλλοι

Sony : Αφαιρέσαμε το βύσμα των ακουστικών γιατί το κάνουν και οι άλλοι

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν εντελώς περίεργο στην καλύτερη περίπτωση τρόπο δικαιολογεί η Sony την επιλογή της να αφαιρέσει το 3.5 mm βύσμα ακουστικών από τα δύο νέα XZ2. Η απόφαση σύμφωνα με την εταιρεία βασίζεται στο νέο “Ambient Flow” σχεδιασμό της, αλλά και στο ότι… υπάρχει μια τάση στην αγορά να αφαιρείται από τις συσκευές και μια προτίμηση για ασύρματα ακουστικά.

Όπως αναφέρει όμως το XperiaBlog υπάρχουν αρκετά “παράλογα” με αυτή την επιλογή της Sony. Αρχικά, το XZ2 αλλά ακόμα περισσότερο το XZ2 Compact είναι αρκετά μεγάλα σε κάθε διάσταση τους, και ειδικότερα σε πάχος που ένα 3.5 mm βύσμα ακουστικών δεν δημιουργεί “χωροταξικά” προβλήματα στην τοποθέτηση του. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η Sony αναφέρει ότι οι δύο νέες συσκευές συνεχίζουν να υποστηρίζουν HIgh Resolution Audio, αλλά μόνο μέσω συμβατών ακουστικών αλλά και τη χρήση ενός Adaptor για την σύνδεση τους στην Type-C USB θύρα στο κάτω μέρος των συσκευών.

Το GSM Arena από την πλευρά του αναφέρει δικαίως ότι ακόμα πιο “παράλογα” σε κάποιες αγορές, το XZ2 θα περιλαμβάνει στη συσκευασία του τα MH750 στερεοφωνικά ακουστικά της εταιρείας που προφανώς συνδέονται σε 3.5 mm βύσμα και μαζί θα παρέχει και ένα adaptor για την Type-C θύρα της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights