Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Επίσημο Teaser του Mi Mix 2s από τη Xiaomi

Επίσημο Teaser του Mi Mix 2s από τη Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του Mix 2s από την Xiaomi, φωτογραφίες της συσκευής και επίσημο προωθητικό υλικό έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες “αποκαλύπτεται” ο σχεδιασμός του Mix 2s, και φαίνεται να είναι κάτι ανάμεσα στο πρώτο Mix και το Mix 2. Η μπροστινή όψη φαίνεται να έχει και πάλι το ίδιο μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη, με εγκοπή όμως για το ακουστικό όπως στο Mix 2. Επίσης η εικόνα από το πίσω μέρος του Mix 2s αποκαλύπτει μια πιο “τετραγωνισμένη” σχεδιάση, όπως και πάλι στο αρχικό mi Mix.

Μια ακόμα φωτογραφία αποκαλύπτει ότι σε τουλάχιστον μια έκδοση, το Mix 2s θα έρχεται με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB μνήμης RAM, πιθανότατα για να ακολουθήσει την “τάση” της εποχής για περισσότερη RAM από ότι είναι απαραίτητο. Εκτός σημαντικού απροόπτου στο εσωτερικό του Mix 2s θα βρίσκεται ο Snapdragon 845 της Qualcomm, ενώ για μια ακόμα φορά η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι μια και μοναδική κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights