Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το BlackShark

Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το BlackShark

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα σήμερα, το πρώτο της Smartphone που είναι ειδικά σχεδιασμένο για Gaming σε έντονη και απαιτητική χρήση.

Το BlackShark όπως είναι η ονομασία του, διαθέτει αρκετές βελτιώσεις προκειμένου να είναι πιο “βολικό” για τη συγκεκριμένη χρήση. Η βασικότερη από αυτές φαίνεται να είναι ένα ξεχωριστό σύστημα Liquid Cooling για τον επεξεργαστη του, που σύμφωνα με την εταιρεία μειώνει κατά 8 βαθμούς κελσίου την θερμοκρασία σε συνθήκες παιχνιδιού και παραγωγής γραφικών.

Ο ίδιος ο επεξεργαστής τώρα, είναι ο Snapdragon 845 της Qualcomm, που στην περίπτωση του BlackShark είναι περισσότερο χρήσιμος για την πολύ ισχυρή Adreno 630 κάρτα γραφικών του. Η μνήμη RAM είναι είτε 6 GB στην έκδοση με 64 GB αποθηκευτικού χώρου, είτε 8 GB στην μεγαλύτερη διαθέσιμη με 128 GB, όμως καμία από τις δύο δεν έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

H Xiaomi έχει σχεδιάσει ένα χειριστήριο για το BlackShark προκειμένου να είναι πιο εύκολο να παίξει ο χρήστης παιχνίδια, και μπορεί να τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του Smartphone ή αλλιώς αριστερά όταν είναι σε οριζόντια προβολή. Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με την Xiaomi, το χειριστήριο αυτό είναι συμβατό και με οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή.

Παρά τον Gaming χαρακτήρα του Blackshark, η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD όπως όλα δειχνουν, και στις περίπου 6 ίντσες (5.99…) η ανάλυση της είναι η συνηθισμένη FullHD+ των 2160 x 1080 pixels, καλύπτει όμως το 97% του DCI-P3 προτύπου για πιο “σωστά” και ταυτόχρονα έντονα χρώματα.

Τυπικά, υπάρχουν και δύο κάμερες στο πίσω μέρος του BlackShark για όταν ο χρήστης του δεν το έχει σαν παιχνιδομηχανή, με ανάλυση 12 Mpixels για την βασική και… 20 Mpixels για την δεύτερη (?) ενώ το διάφραγμα είναι αρκετά ικανοποιητικό στο f/1.75 και για τις δύο. Η συσκευή τρέχει το Android 8.0 Oreo, με ένα διαφορετικό γραφικό περιβάλλον πάνω από αυτό, με την ονομασία JOY UI.

Η τιμή του Blackshark τουλάχιστον στην Κίνα, θα είναι στα 387 Ευρώ για την βασική έκδοση των 64 GB και θα φτάνει τα 452 ευρώ για την ακριβότερη των 128 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights