Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Επίσημη παρουσία της Honor στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσία της Honor στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, η Honor ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τον “λειτουργικό” διαχωρισμό της από την μητρική της Huawei και για την Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία, λειτουργώντας κάτω από το Regional Office της Honor για την Ευρώπη, θα έχει πλέον τον δικό της ανεξάρτητο διανομέα για τα προϊόντα της, καθώς και επίσημη παρουσία του δικό της Country Manager στην Ελλάδα. Χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες (αναμενόμενα) η Honor ξεκαθάρισε ότι απευθύνεται στο νεανικό κοινό, στην καρδιά και όχι στην ηλικία, όπως τονίζουν, με προϊόντα που διαφοροποιούνται από αυτά της Huawei στο μέτρο του δυνατού.

Σύμφωνα με τον Kim Jin, επικεφαλή της Honor για την Κεντρική Ευρώπη και τη χώρα μας, η εταιρεία στοχεύει στο να θεωρείται κάθε προϊόν της Flagship για την κατηγορία τιμής που ανήκει, διαχωρίζοντας γενικά τα Smartphones της από τον ανταγωνισμό τους.

Το λανσάρισμα της Honor θα ξεκινήσει με δύο μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας τιμής, το Honor 9 Lite και το Honor 7X, στοχεύοντας προφανώς στο κομμάτι που εστιάζει η Ελληική αγορά σαν σύνολο. Το  Honor 9 Lite το έχουμε ήδη γνωρίσει στο δικό του Review, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και αυτό του Honor 7X.

 

Oι στόχοι που θέτει η Honor για την Ευρωπαϊκη αγορά είναι εντυπωσιακά αισιόδοξοι χωρίς απαραίτητα να είναι αδύνατοι, θεωρόντας ότι θα είναι μέσα στους 5 πρώτους κατασκευαστές μέχρι το 2020 και ακόμα πιο ψηλά στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την Honor, η διάθεση των Honor 9 Lite και Honor 7X θα ξεκινήσει στα μέσα του Μαίου, με τιμή στα 249 ευρώ για το Honor 9 Lite και 299 ευρώ για το 7X.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights