Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Facebook ανακοινώνει τη δική του Dating υπηρεσία.

Το Facebook ανακοινώνει τη δική του Dating υπηρεσία.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εποχή που καλώς ή κακώς, μεγάλο ποσοστό γνωριμιών γίνεται πλέον online, το Facebook ανακοίνωσε και αυτό την δική του ξεχωριστή υπηρεσία online dating / δίκτυο γνωριμιών.

Προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του είδους, αλλά και να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του (κάτι που δεν πετυχαίνει πάντα…) η υπηρεσία αυτή του Facebook θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την κανονική έκδοση του σαν Social Media.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την νέα αυτή υπηρεσία, θα δημιουργούν πρακτικά ένα δεύτερο ξεχωριστό προφιλ το οποίο και θα λειτουργεί ξεχωριστά. Κάθε τι που κάνει ο χρήστης στο dating προφίλ του δεν θα εμφανίζεται στο κανονικό news feed , όμως από αυτό θα μπορεί να ενεργιποιησει κάποιο γεγονός ώστε να το χρησιμοποιήσει στην dating έκδοση. Για παράδειγμα, αν ο χρήστης ενδιαφέρεται για κάποιο event που θα δει στο news feed του , θα μπορεί να “ξεκλειδώσει” την εμφάνιση και άλλων χρηστών που χρησιμοποιούν την dating υπηρεσία και ενδιαφέρονται για την ίδια εκδήλωση. Η εμφάνιση των επιπλέον αυτών πληροφοριών θα παραμένει κρυφή από το κανονικό προφίλ.

Τέλος, θα υπάρχει και η δυνατότητα συνομιλίας μέσω του ξεχωριστού προφίλ, με άλλους χρήστες του, χωρίς αυτές οι συνομιλίες να συνδέονται με το messenger στον κανονικό λογαριασμό ή το WhatsApp του χρήστη.

Η περιγραφή είναι προς το παρόν γενική περισσότερο αφού η υπηρεσία θα αρχίσει να διατίθεται στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με το Facebook και πιθανότατα μέχρι τότε θα καθοριστεί ακόμα περισσότερο το τι ακριβώς θα μπορεί να κάνει αλλά και να… Κρύψει ο κάθε χρήστης.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights