Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ OKTABIT: “Client Distributor of the Year” της Dell και για το 2017

OKTABIT: “Client Distributor of the Year” της Dell και για το 2017

απο John Leondaris

Η OKTABIT, που αποτελεί διακεκριμένη εταιρία στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής στους εγχώριους κατασκευαστές και μεταπωλητές, βραβεύτηκε στην πρόσφατη εκδήλωση “Dell EMC Partner Awards 2017” ως κορυφαίος διανομέας στις Dell client λύσεις.

Ειδικότερα, στην ετήσια εκδήλωση της Dell EMC για τους συνεργάτες της, η OKTABIT διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον κλάδο της διανομής προϊόντων Dell στα πλαίσια του Dell ΕMC Partner Program.

Από την αρχή της συνεργασίας το 2008, οι δύο εταιρίες συνδύασαν επιτυχημένα τη γνώση στη διανομή και τις δυνατότητες του δικτύου, με τις ποιοτικές λύσεις της Dell σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης.

Η συγκεκριμένη βράβευση, σε συνδυασμό με την εκτίμηση των συνεργατών στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, όπως επίσης και την αναγνώριση της τεχνολογικής καινοτομίας των προϊόντων Dell, διευκολύνει τη στρατηγική της Oktabit να καλύπτει επιτυχημένα τις ανάγκες του καναλιού τόσο με επιχειρηματικές όσο και καταναλωτικές λύσεις Dell.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights