Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Στα 7nm ο επόμενος Kirin 980 από τη Huawei

Στα 7nm ο επόμενος Kirin 980 από τη Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται (προφανως) από την Κίνα, η Huawei ετοιμάζει ήδη τον επόμενο επεξεργαστή της, τον Kirin 980 και θα τον κατασκευάζει στην TSMC και με λιθογραφία στα 7nm.

Η αλλαγή σε μικρότερο node θα γίνει προκειμένου να αυξηθεί η ενεργειακή απόδοση του Kirin 980 αλλά πιθανότατα και προκειμένου να αυξηθούν οι επιδόσεις του.

Η τεχνική των 7nm θα ξεκινήσει να αποδίδει ποσότητες ικανές για μαζική παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2018 , που παραδοσιακά η Huawei παρουσιάζει κάθε νέο smartphone της οικογένειας Mate. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης που επίσης θα κατασκευάζεται στα 7nm από την TSMC για τον Kirin 980.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights