Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S Light Luxury για την αγορά της Κίνας

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S Light Luxury για την αγορά της Κίνας

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung φαίνεται ότι θέλει σιγά σιγά να επιστρέψει στην εποχή που παρουσίαζε οικονομικότερες εκδόσεις από κάθε κορυφαία της συσκευή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy S Light luxury για την αγορά της Κίνας , μια συσκευή που μοιάζει εντυπωσιακά στο αμέσως προηγούμενο Galaxy S8. Οι σημαντικότερες διάφορες βρίσκονται στο εσωτερικό του νέου smartphone που το τοποθετούν στη μεσαία κατηγορία.

Η οθόνη έχει την ίδια διαγώνιο στις 5.8 ιντσες και την ίδια αναλογία πλευρών 18.5:9 αλλά μειωμένη ανάλυση στα 2280 x 1080 pixels διατηρώντας φυσικά την AMOLED τεχνολογία της. Ο επεξεργαστής είναι ο snapdragon 660 με επιδόσεις στο άνω άκρο της μέσης κατηγορίας, και αρκετά κοντά σε αυτές του κανονικού Galaxy S8. Η μνήμη Ram είναι στα 4 GB με τον αποθηκευτικό χώρο να προσφέρεται μόνο σε μια έκδοση των 64 GB .

Για την κάμερα υπάρχει μια σημαντική αλλαγή, με την ανάλυση να είναι στα 16 mpixels χωρίς όμως OIS πλέον, διατηρώντας το ίδιο διάφραγμα στο f/1.7 με την μπροστινή στα 8 Mpixels και το ίδιο φωτεινό διάφραγμα, χωρίς όμως το auto focus αυτής του Galaxy s8.

To Galaxy S Light luxury προς το παρόν είναι αποκλειστικό για την Κίνα και έρχεται με εφαρμογές που καλύπτουν την έλλειψη των υπηρεσιών της Google , που είναι μπλοκαρισμενες στην Κίνα εδώ και χρόνια πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights