Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Δυνατότητα Mute στο Instagram

Δυνατότητα Mute στο Instagram

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το Facebook και την δυνατότητα να κάνει κάποιος Unfollow ή και απλά Snooze έναν φίλο του ώστε να μην βλέπει τις δημοσιεύσεις του χωρίς να τον διαγράψει, ένα ουσιαστικά ίδιο χαρακτηριστικό έρχεται και στο Instagram.

Το “mute” ή απλά… σίγαση στα Ελληνικά όπως το ονομάζει το Instagram, δίνει σε κάθε χρήστη την δυνατότητα να σταματήσει να βλέπει φωτογραφίες από χρήστες που ακολουθεί, χωρίς να αναγκαστεί να τους διαγράψει. Η λειτουργία είναι φυσικά αναστρέψιμη και αν κάποιος αλλάξει γνώμη μπορεί να εμφανίσει και πάλι τις δημοσιεύσεις χρηστών που έχει κάνει Mute.

Το Instagram δεν ενημερώνει τους χρήστες που έχουν γίνει Mute, και έτσι αποφεύγει να φέρει σε … άβολη θέση τον χρήστη που επιλέγει την νέα δυνατότητα. Σε αντίθεση με το Snooze του Facebook, το Mute δεν έχει χρονικό όριο, και δεν απενεργοποιείται μόνο του μετά από 30 ημέρες. Η νέα δυνατότητα εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες του instagram ανά τον κόσμο, όπως γίνεται συνήθως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights