Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lenovo: Διψήφια αύξηση εσόδων μετά από 10 τρίμηνα

Lenovo: Διψήφια αύξηση εσόδων μετά από 10 τρίμηνα

απο John Leondaris

Διψήφια αύξηση εσόδων σημείωσε το Lenovo Group κατά το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017 – 2018, το οποίο έληξε στις 31 Μαρτίου 2018.

Ειδικότερα, για το συγκεκριμένο διάστημα τα έσοδα της Lenovo προ φόρων ήταν 37 εκατομμύρια δολάρια, μια αύξηση της τάξεως του 143%, σε σχέση με τον περασμένο χρόνο που τα έσοδα ανήλθαν σε 15 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία επίσης βελτίωσε την κερδοφορία της για το τρίμηνο σε σχέση με το περασμένο έτος και στους τρεις κύριους τομείς, με τη συνολική λειτουργική απόδοση1 να ανεβαίνει κατά 255 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με το περασμένο έτος, στα 76 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα το κέρδος που αποδίδεται στους μετόχους για το τέταρτο τρίμηνο ήταν 33 εκατομμύρια δολάρια, χαμηλότερο από την ίδια περίοδο το περασμένο έτος, εξαιτίας καταβολής μεγαλύτερου φόρου για το FY2016/17.

Για το σύνολο του οικονομικού έτους, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας ήταν πάνω από 45,3 δισεκατομμύρια δολάρια, μια αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με τον περασμένο έτος.
Η λειτουργική απόδοση όλου του group έφτασε τα 193 εκατομμύρια
δολάρια, μια βελτίωση 96 εκατομμυρίων δολάρια, σε σχέση με τον περασμένο χρόνο. Η εταιρεία κατέγραψε καθαρές απώλειες της τάξεως των 189 εκατομμυρίων δολάρια στο σύνολο του έτους, κυρίως εξαιτίας μίας χρέωσης αναβαλλόμενων φόρων της τάξεως των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, στο τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017/18.

Η εταιρεία

H Lenovo είναι μια εταιρεία αξίας 45 δισεκατομμυρίων δολάρια που ανήκει στη λίστα Fortune 500, με όραμα να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο Intelligent Transformation μέσω έξυπνων συσκευών και υποδομής που προσφέρουν την βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

Η Lenovo κατασκευάζει ένα από τα ευρύτερα χαρτοφυλάκια προϊόντων συνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, που περιλαμβάνει smartphones (Motorola), tablets, PCs (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) και workstations καθώς και συσκευές AR/VR και λύσεις smart home/office.

Οι λύσεις data center επόμενης γενιάς (ThinkSystem, ThinkAgile) δημιουργούν την υπολογιστική ισχύ για τις συνδέσεις που φιλοδοξούν να αλλάξουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights