Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Όλα τα Smartphones της Nokia θα αναβαθμιστούν σε Android P

Όλα τα Smartphones της Nokia θα αναβαθμιστούν σε Android P

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δηλώσεις του Neil Broadley, Global Marketing Manager της HMD, όλες οι συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει από την νέα Nokia, θα αναβαθμιστούν στο επόμενο Android P της Google.

Θεωρητικά, αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τα μικρότερα και οικονομικότερα Nokia 2 και Nokia 3 που παρουσιάστηκαν πριν ένα χρόνο περίπου, αλλά φυσικά και τα αμέσως μεγαλύτερα Nokia 6 και Nokia 8. Με δεδομένο το ότι κάθε Smartphone χρειάζεται μια διαδικασία για να αναβαθμιστεί, κάθε μια από τις συσκευές θα δει το Android P σε διαφορετική χρονική στιγμή, θεωρητικά πάντα ξεκινώντας από τις ακριβότερες προτάσεις της nokia.

Η λίστα των συσκευών περιλαμβάνει φυσικά και τα νεότερα Nokia 6, Nokia 7 Plus αλλά και τα Nokia 5.1 και 3.1 που μόλις ανακοίνωσε η εταιρεία. Τα Nokia 1 και το νέο Nokia 2.1 τρέχουν μια πιο ελαφρία έκδοση του λειτουργικού συστήματος, το Android Go, με παρόμοια λογική και διαδικασία αναβάθμισης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights