Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε το Mi8

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi8

απο Kostas Gliatiotis

Την νεότερη και καλύτερη συσκευή της μέχρι σήμερα παρουσίασε η Xiaomi, το Mi8 με σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες.

Ξεκινώντας ίσως από την σημαντικότερη με τα δεδομένα του 2018, το Mi8 είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi με Notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Το μέγεθος έχει αυξηθεί στις 6.21 ίντσες, ενώ αυτή τη φορά η οθόνη είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED και κατασκευασμένη από τη… Samsung με ανάλυση 2248 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του Mi8 βρίσκεται ο Snapdragon 845 της Qualcomm σε εκδόσεις με 6 αλλά και 8 GB μνήμης RAM.

Για την κάμερα του Mi8 η XIaomi έχει επιλέξει μια κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος του Smartphone όπως αυτή που χρησιμοποιείται ήδη στο Note 5 της εταιρείας. Η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 12 Mpixels με ένα αρκετά φωτεινό f/1.8 διάφραγμα και μεγάλο φυσικό μέγεθος με 1.4μm για κάθε ένα pixel, και προέρχεται από την Sony. Η δεύτερη κάμερα τώρα, έχει έναν τηλεφακό με f/2.4 για πιο κοντινές λήψεις, και μικρότερο φυσικό μέγεθος για τον αισθητήρα. Η Xiaomi έχει και αυτή σχεδιάσει την δική της έκδοση τεχνητής νοημοσύνης για την κάμερα, με το Mi8 να μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα από 200 σκηνικά φωτογραφίας και να προσαρμόζει ανάλογα τις διαθέσιμες ρυθμίσεις της κάμερας. Όπως συνηθίζεται πλέον, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι το Mi8 έλαβε συνολικό σκορ 99 από το DxO Mark και 105 συγκεκριμένα για την λήψη σταθερών φωτογραφιών.

H εταιρεία παρουσίασε ταυτόχρονα και μια πιο “ειδική” έκδοση του Mi8 με την ονομασία Explorer Edition. Η βασικότερη ίσως διαφορά είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, που και εδώ βλέπουμε να χρησιμοποιείται σε συσκευές λιγότερο μαζικής παραγωγής. Η δεύτερη σχεδιαστική διαφορά, έχει να κάνει με το πίσω μέρος του Mi8 Explorer Edition, που είναι “διάφανο” και ο χρήστης μπορεί να δει το εσωτερικό της συσκευής του.

Οι τιμές του Mi8 τέλος, στην Κίνα αρχικά, θα ξεκινούν από περίπου 420 δολάρια για την βασική έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB RAM, με την Explorer Edition να τιμολογείται στα περίπου 600 δολάρια με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights