Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HTC συνεχίζει να χάνει χρήματα

Η HTC συνεχίζει να χάνει χρήματα

απο Kostas Gliatiotis

Τα οικονομικά της αποτελέσματα, προ ελέγχου ανακοίνωσε η HTC, με σημαντικές μειώσεις στα κέρδη της για μια ακόμα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαϊος του 2018 ήταν κατά 43% χειρότερος από τον αντίστοιχο μήνα του 2017, με την εταιρεία να έχει κέρδη 70 εκατομμυρίων δολαρίων αντί των 130 εκατομμυρίων πριν ένα χρόνο. Για το χρονικό διάστημα από την αρχή του 2018 μέχρι και το τέλος Μαϊου, η HTC είχε συνολικά κέρδη 380 εκατομμυρίων ευρώ, αντί για τα 678 εκατομμύρια πριν ένα χρόνο στο ίδιο διάστημα.

Το νεότερο U12+ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να διατίθεται ευρέως στην αγορά, και οι τυχόν πωλήσεις του δεν αποτυπώνονται στα αποτελέσματα αυτά. Χωρίς να μπορεί να “Σώσει” την HTC, μια επιτυχία θα την βοηθήσει τουλάχιστον να ανακάμψει οικονομικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights