Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αφαιρείται η δυνατότητα κλήσης UBER από το Google Maps

Αφαιρείται η δυνατότητα κλήσης UBER από το Google Maps

απο Kostas Gliatiotis

Μια ασυνήθιστη αλλαγή φαίνεται να έχει κάνει η Google στην εφαρμογή των “χαρτών” ή αλλιώς Google Maps, που πλέον δεν προσφέρει την δυνατότητα κλησης UBER όταν ο χρήστης επιλέγει μια διαδρομή και έχει δηλώσει στην εφαρμογή ότι δεν έχει δικό του αυτοκίνητο.

Παρότι στη χώρα μας πρακτικά έχει σταματήσει η λειτουργία του Uber για νομικούς λόγους, η Google φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικό σκεπτικό πίσω από την συγκεκριμένη απόφαση. Η Alphabet, μητρική εταιρεία της Google επένδυσε πριν λίγο καιρό ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην ανταγωνιστική Lyft ενώ ταυτόχρονα και η Uber φαίνεται να προτιμά την επιλογή της δικής της εφαρμογής από τους χρήστες της για την κλήση ενός οχήματος.

Από την πλευρά της η UBER μελετά την επιλογή των αυτόνομων οχημάτων της Waymo που ανήκει στη Google οπότε η σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών δεν φαίνεται να έχει προβλήματα σε εμπορικό επίπεδο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights