Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Emirates πρωτοπορεί στην τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας στο emirates.com

Η Emirates πρωτοπορεί στην τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας στο emirates.com

απο Kostas Gliatiotis

H Emirates παρουσιάζει τα τρισδιάστατα μοντέλα καθισμάτων διαδικτυακά στο emirates.com και γίνεται η πρώτη εταιρεία που εισάγει τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα. Η τεχνολογία 3D seat αποτελεί μία προσομοίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας προσφέροντας μια εντυπωσιακή 3D προβολή 360 μοιρών στο εσωτερικό του A380 καθώς και του Boeing 777 της Emirates, δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις θέσεις τους, την ευρύχωρη καμπίνα και τα προϊόντα που προσφέρει η Emirates εν πτήσει.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο emirates.com και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν στην Οικονομική, την Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση όπως και στο εικονικό Onboard Lounge και Shower Spa του A380 της Emirates, χρησιμοποιώντας τα hotspots πλοήγησης.

Ο Alex Knigge, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Emirates στην Εταιρική Επικοινωνία, το Μάρκετινγκ και το Brand (Digital), δήλωσε: «Επενδύουμε συνεχώς προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης όσο και στην εξυπηρέτηση τους επί του εδάφους και δουλεύουμε πολύ σκληρά ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας μία ψηφιακή εμπειρία παγκόσμιας κλάσης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική παγκοσμίως που εισάγει διαδικτυακή τεχνολογία αιχμής VR, επιτρέποντας στους πελάτες μας να μάθουν ακόμα περισσότερα για την εμπειρία της Emirates, πριν ακόμη βρεθούν σε κάποια από τις πτήσεις μας. Στις δοκιμές ευχρηστίας που πραγματοποιήσαμε με πελάτες μας, διαπιστώσαμε πως εκτίμησαν ιδιαίτερα τα τρισδιάστατα μοντέλα των καθισμάτων και καμπινών όταν διάλεγαν τις θέσεις τους».

Τα υψηλής ποιότητας 3D γραφικά αποδίδουν εξαιρετικά την πραγματικότητα. Η εντυπωσιακή αυτή εμπειρία είναι πλέον διαθέσιμη και για τις τρεις θέσεις του A380 της Emirates και σύντομα θα συμπεριλαμβάνει απεικονίσεις όλου του στόλου της Emirates, συμπεριλαμβανομένων όλων των ρυθμίσεων για τα αεροσκάφη A380 και Boeing 777.

Οι 3D προβολές  360 μοιρών των καμπινών διαθέτουν επίσης ένα στοιχείο εικονικής πραγματικότητας για μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια hands-free πλοήγηση στις καμπίνες και την επιλογή καθισμάτων χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε VR ακουστικά όπως το Google Cardboard. H βραβευμένη αυτή τεχνολογία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων εφαρμογών και plug-ins.Τα τρισδιάστατα μοντέλα καθισμάτων δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Renancen, βραβευμένη με το Crystal Cabin για την καλύτερη οπτική ιδέα στη πρόσφατη διεξαγωγή των βραβείων Crystal Cabin Awards.

Οι πελάτες που επισκέπτονται το emirates.com μέσω των κινητών τους ή της εφαρμογής Emirates για iOS και Android θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τις θέσεις τους πριν κάνουν check in μέσω του 3D χάρτη. Το εργαλείο αυτό βοηθά τους πελάτες να πλοηγηθούν από τη μία θέση στην άλλη και επιτρέπει ακόμα και σε μελλοντικούς πελάτες, να κλείσουν τις θέσεις που προτιμούν μέσα από αυτό το τρισδιάστατο περιβάλλον.

Πέρα από τα 3D μοντέλα της καμπίνας, διαδικτυακά στο emirates.com διατίθενται βίντεο νέων προϊόντων, τα οποία απεικονίζουν από άκρη σε άκρη την ταξιδιωτική εμπειρία σε όλες τις Θέσεις. Τα συγκεκριμένα βίντεο λειτουργούν ως οδηγός δίνοντας στους νέους πελάτες μια σαφή εικόνα για όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ταξιδιωτικής εμπειρίας της Emirates. H Emirates συνεχίζει επίσης να διεξάγει συχνές μελέτες ευχρηστίας με τους πελάτες της και τους συχνούς επιβάτες σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές ώστε να εντοπίσει περαιτέρω δυνατότητες βελτίωσης στην εμπειρία των ψηφιακών χρηστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights