Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Live φωτογραφίες του Honor 10 Note

Live φωτογραφίες του Honor 10 Note

απο Kostas Gliatiotis

Πλησιάζοντας στην επίσημη παρουσίαση του από την εταιρεία, το Honor 10 Note κάνει πλέον την εμφάνιση του και σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον εξωτερικό του σχεδιασμό.

Αυτή τη φορά, το Smartphone συγκρίνεται σε μέγεθος με το Nintendo Switch, αποκαλύπτοντας ότι έχει σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από αυτό, σε πρακτικά μικρότερες συνολικές διαστάσεις. Αυτό είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του Honor 10 Note είναι πολύ περιορισμένο, ενώ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η συσκευή δεν θα έχει Notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Η AMOLED οθόνη των 6.9 ιντσών είναι εντυπωσιακά μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις, και μένει να δούμε πως η εταιρεία έχει εκμεταλλευτεί τον χώρο στο εσωτερικό του Honor 10 Note για να τοποθετήσει μια μεγάλη σε μέγεθος μπαταρία. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη του Kirin 970 σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο το τι ακριβώς κάμερες και με τι ανάλυση θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights