Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Facebook θα επιβεβαιώνει την ηλικία των χρηστών ώστε να είναι άνω των 13
Facebook

Το Facebook θα επιβεβαιώνει την ηλικία των χρηστών ώστε να είναι άνω των 13

απο Kostas Gliatiotis

Η πολιτική του Facebook απαγορεύει τη δημιουργία λογαριασμού σε χρήστες ηλικίας κάτω των 13 ετών, κυρίως επειδή αυτό απαγορεύεται από την νομοθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι σήμερα όμως το Facebook έχει μια σχετικά χαλαρή πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα, αφού ελέγχει την πραγματική ηλικία ενός χρήστη μόνο αν γίνει αναφορά από κάποιον άλλο ότι πρόκειται για κάτω των 13 ετών. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα, αφού το Facebook δήλωσε ότι θα ξεκινήσει πιο αυστηρούς ελέγχους και θα ζητά επιβεβαίωση της ηλικίας όλων των χρηστών που για κάποιο λόγο κρίνεται πιθανό να είναι κάτω των 13 ετών.

Μάλιστα, κάθε λογαριασμός που θα αναφέρεται για κάποιου είδους λανθασμένη χρήση του Facebook, θα ελέγχεται θεωρητικά και για την ηλικία του ιδιοκτήτη του αν υπάρχουν πιθανότητες να είναι κάτω από αυτό το όριο. Στην περίπτωση που κάποιος λογαριασμός απενεργοποιηθεί σαν ύποπτος για χρήστη κάτω των 13 ετών, το Facebook θα απαιτεί πλέον κάποιου είδους επίσημη ταυτότητα προκειμενου να επιτρέψει ξανά την πρόσβαση σε αυτόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights