Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Nokia στην 9η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις

Η Nokia στην 9η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις

απο Kostas Gliatiotis

NokiaΈχουν περάσει λιγότερο από δύο χρόνια από την ημέρα που η Nokia ξαναμπήκε στην αγορά των Smartphones, αυτή τη φορά κάτω από την “στέγη” της HMD Global, και σε αυτό το διάστημα η εταιρεία κατάφερε να είναι και πάλι στην πρώτη… δεκαδα παγκοσμίως.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint, η Nokia / HMD Global κατάφερε να πουλήσει 4.5 εκατομμύρια Smartphones, φτάνοντας έτσι στην 9η θέση. Οι πωλήσεις αυτές είναι σχεδόν οι μισές από αυτές που πετυχαίνουν εταιρείες όπως η LG, και σημαντικά περισσότερες πλέον από αυτές της HTC η ακόμα περισσότερο της Sony Mobile που πλέον βρίσκεται κάτω από τα 2 εκατομμύρια τηλέφωνα μέσα στο 2018.

Σαν ποσοστό, η Nokia αύξησε τις πωλήσεις της κατά…. 780% σε σύγκριση με τη αμέσως προηγούμενη χρονιά, και σε αυτά τα νούμερα δεν υπολογίζονται τα Nokia 3310 και το καινούριο 8810 4G που έχουν κατασκευαστεί καθαρά για νοσταλγικους χρήστες που τα θέλουν σαν δεύτερη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights