Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung δίνει κατά λάθος στη δημοσιότητα Video με το Galaxy Note 9

Η Samsung δίνει κατά λάθος στη δημοσιότητα Video με το Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση, η Samsung φαίνεται ότι έδωσε στη δημοσιότητα ένα Video που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 9, μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του.

https://www.youtube.com/watch?v=3gjaOtU3Mr0

Το ίδιο το βίντεο τώρα, αποκαλύπτει ή καλύτερα επιβεβαιώνει, μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το Note 9. Αρχικά φαίνεται ότι το S-Pen, τουλάχιστον στην μπλέ έκδοση της συσκευής, έχει διαφορετικό χρυσό χρώμα, και η εταιρεία τονίζει τις επιπλέον λειτουργίες που αυτό θα έχει καθώς και την Bluetooth συνδεσιμότητα του.

Η αναφορά στην μπαταρία “που βγάζει μια ολόκληρη ημέρα” γίνεται επειδή θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία των 4.000 mAh όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ενώ η εταιρεία ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έκδοση των 512 GB αναφέροντας ότι με μια κάρτα μνήμης ο χώρος μπορεί να φτάσει το 1 ΤΒ συνολικά.

Επίσημα η Samsung θα παρουσίασει το Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου, σε μερικές ημέρες από σήμερα, οπότε και θα γίνουν επίσημα γνωστές όλες οι δυνατότητες του, αλλά και οι από ότι φαίνεται διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights